Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’den Babam Çok Değişti dizisine bir şans daha!

Kanal D’den Babam Çok Değişti dizisine bir şans daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan İyi Aile Babası, Babam Çok Değişti olarak yenilendi. Konseptin yenilendiği dizinin oyuncu kadrosu ise aynı kaldı. Naz Elmas’ın konuk oyuncu olarak katıldığı dizinin senaryosunu artık Birol Güven yazıyor…

Babam Çok Değişti dizisinin ilk 2 bölümde reytinglerde çok düşük reytingler aldı. Şimdiye kadar ilk konsept ile birlikte toplamda 6 bölüm yayınlandı ve ilk bölüm haricindeki diğer bölümlerin reytingleri bir hayli düşük geldi. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi oyuncuların başrolünde olduğu ekipten daha iyi bir yapım bekleyen dizi hayranları ise ortaya çıkan projeden çok da memnun değil.

Bu kadar düşük reytinglerine rağmen Kanal D, Babam Çok Değişti dizisine bir şans daha verdi. Dizinin 3. bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı.

Kanal D, yeni bölümün reyting sonuçlarına bakacak. Ancak bu dönemde dizi bitirmek de kolay değil. Yerine yenisini koymak çok zor oluyor. Sonuç olarak Kanal D adına zorlu bir süreç ve 3. bölümün reytingleri de bu noktada çok kritik olacak.

İşte 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan Babam Çok Değişti dizisinin 3. bölüm fragmanı ve özet bilgiler:

Babam Çok Değişti 3. bölümde neler yaşanacak? Aslı, taşınmaktan vazgeçiyor; fakat, kaynanası Arife 14 kurala uyarsa!

Aslı, evde yaşadığı anılar yüzünden buruk bir ruh hali içindedir. Kaynanasından uzak bir yaşam sürmek için aldığı taşınma kararı hem kendisini, hem de ailesini çok üzmektedir. Taşınma kararından vazgeçer; ama, Aslı’ının şartları vardır.

Herkesi toplayan Aslı kaynanası Arife’nin uyması gereken 14 tane kuralı söyler. Şayet Arife bu kurallara uyarsa bir daha taşınma kelimesini kullanmayacağını söyler. Arife, herkesin önünde söz verir.

Pamuk ailesi tekrar evlerine yerleşir. Arife ise, kabul ettiği 14 kuralla savaşmaktadır. Karakterine ters bu kurallar onu fazlasıyla zorlar. Beklendiği gibi de olur; Arife, yavaş yavaş kuralları ihlal etmeye başlar.