Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ile yıldızı parlayan iki ünlü, Cem Yılmaz’ın radarına girdi!

Masumlar Apartmanı ile yıldızı parlayan iki ünlü, Cem Yılmaz’ın radarına girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, 8 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönen Ezgi Mola ile, uzun süredir farklı rollerle dikkat çeken Merve Dizdar ikilisini bir anda öne çıkarttı. Safiye ve Gülben kardeşlerini hikayesinde müthiş bir performans sergileyen ikili, dizinin reyting rekorları kırmasının en önemli nedenlerinden birisi oldu.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, sosyal medyada da güçlü bir destek buldu ve Masumlar Apartmanı dizisinin çok konuşulmasını sağladı. Her iki ünlü ismin başarılı oyunculuk performansları da takdir toplamaya devam ediyor. Netflix için Erşan Kuneri dizisini hazırlayacak olan Cem Yılmaz’ın bu iki ismin dizisinde rol almasını istediği belirtiliyor.

Masumlar Apartmanı ile yıldızı parlayan iki ünlü, Cem Yılmaz'ın radarına girdi! 7

TV100’ün haberine göre sit-com benzeri olacak dizi için Cem Yılmaz, hem Ezgi Mola hem de Merve Dizdar’ı kadroda düşünüyor. Her iki oyuncu da ünlü komedyenin radarına girmiş durumda.

İlk kez bir dizi yapmak isteyen Cem Yılmaz, “Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak” şeklinde detay vermişti.

Projenin 2021 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak daha fazla detay bulunmuyor.