Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den bir final bir de yeni dizi duyurusu!

Kanal D’den bir final bir de yeni dizi duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında bir dizinin finali, bir başka dizinin ise başlama tarihi duyuruldu. İlk olarak final yapacak olan dizinin Hekimoğlu olduğunu belirtelim… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan ve Doctor House isimli yapımdan uyarlanan Hekimoğlu final yapıyor.

Kanal D tarafından Hekimoğlu dizisinin finali duyuruldu. Dizi 51. bölümü ile birlikte 25 Mayıs Salı akşamı son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. İki sezondur milyonlarca izleyiciyi etkileyen Hekimoğlu dizisinde, Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen unutulmaz bir performansa imzasını attı. Ancak dizinin reytingleri iyi gelmediği için final kararı alındı ve son kez izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D, bir dizisinin finalini duyururken, aynı zamanda bir başkasının da başlayacağını bildirdi. Yayınlanan fragmanda Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinin başlama tarihi açıkladı.

Kanal D’nin yeni eğlenceli dizisi Aşkın Tarifi 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20..00’da izleyicilerle buluşacak. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ü buluşturan dizinin eğlenceli bir hikayesi var. Aşkın Tarifi dizisinde izleyiciler her bölüm iki farklı yemek tarifi de öğrenecek.

Kadir Doğulu, oyunculuktan sonra en büyük tutkusunun yemek yapmak olduğunu söylemişti. Oyuncu, bu iki unsuru Aşkın Tarifi dizisinde bir araya getirecek.