Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’den sevenlerine Camdaki Kız dizisiyle ilgili sürpriz karar!

Kanal D’den sevenlerine Camdaki Kız dizisiyle ilgili sürpriz karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yaz ekranında izleyecek bir şey bulamayan birçok kişi var. Kanal D bu izleyicileri de düşünerek Camdaki Kız dizisiyle ilgili önemli bir karar aldı.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonunda 9 bölüm yayınlandı. Haziran ayında sezon finali yapan Camdaki Kız ekibi de bir süredir tatilde… Feyyaz Şerifoğlu, dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacağını ve ikinci sezonun da Eylül ayında başlayacağını söyledi.

Camdaki Kız reytingleri ile de çok başarılı bir yapım olduğunu kanıtladı. Her bölümü milyonları ekran başına toplayan dizi, birinciliklere de abone oldu… Camdaki Kız’ın bu müthiş performansının ikinci sezonda da devam etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Kanal D ise yaz günleri için diziyi özleyenlere bir sürpriz yaptı. Kanal aldığı yeni karar ile Camdaki Kız dizisinin tekrar bölümlerini yayınlayacak.

26 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Camdaki Kız dizisinin tekrar bölümleri hafta içi aynı saatte ekranda olacak. Diziyi özleyenler, yeniden izlemek isteyenler için önemli bir fırsat oluştu.