Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan iki ünlü buluştu, Esra Dermancıoğlu’ndan sürpriz bir dizi çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan iki ünlü buluştu, Esra Dermancıoğlu’ndan sürpriz bir dizi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında büyük ilgi gören Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice olarak izlediğimiz isim Esra Dermancıoğlu idi… Oyuncu, 3. sezonun ortalarında yapıma veda ederek hayranlarını üzmüştü. Her ne kadar Behice karakteri sevilmese de Dermancıoğlu’nun ortaya koyduğu performans çok başarılıydı.

Pandemi nedeniyle evinden pek çıkmak istemeyen Esra Dermancıoğlu, önceki gün rol arkadaşı Uğur Güneş ile buluştu. Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice’si Esra Dermancıoğlu, dizi hayranlarını çok şaşırtacak bir proje ile geliyor.

Bir dijital dizi yazdığı ortaya çıkan oyuncu, vaktinin büyük bir bölümünü de bu hikaye için ayırıyor. Şu anda aşk hayatında kimsenin olmadığını belirten Esra Dermancıoğlu, vaktinin büyük bir bölümünü evinde geçiriyor.

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri çeken oyuncu, uzun bir süre sonra Uğur Güneş ile buluşmak için evinden çıktı. İkili birlikte yemek yedi ve sonrasında da muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Uğur Güneş, Mayıs ayından bu yana Kanunsuz Topraklar isimli diziye çalıştıklarını ve çok iyi bir senaryo olduğunu, çok başarılı bir dizi ile ekrana döneceğini söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan iki ünlü buluştu, Esra Dermancıoğlu'ndan sürpriz bir dizi çıktı! 7

Esra Dermancıoğlu’nun sürprizi ise başkaydı… Oyuncu, yeni bir dijital dizinin hikayesini yazdığını anlattı. Dermancıoğlu, “Kendi yazdığım bir proje. Çok güzel bir ekip topladık. Heyecanlıyım, çok heyecanlıyım” diye konuştu

Dijital bir platformda yayınlanacak olan dizide kendisinin de rol alacağını ifade eden oyuncu, çok mutlu olduğunu anlattı.

6 bölümlük iki sezon sürecek olan yeni dijital dizide konuk oyuncuların da yer alacağını anlatan Esra Dermancıoğlu, bir hayli keyifliydi.