Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisi için alınan karar aslında büyük bir hata mıydı?

Baş Belası dizisi için alınan karar aslında büyük bir hata mıydı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranında yaz aylarının eğlenceli polisiye dizisi olarak öne çıkan Baş Belası, her yönü ile dikkat çekici bir yapım… İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bölümleri son derece başarılı…

Dizi polisiye ama komedi unsurlarını da içinde barındıran sevimli bir iş. İzleyenlerin tutkunu olduğu ama izlemeyenlerin de çok şey kaçırdığı bir yapım konumunda. Şimdiye kadar 6 bölüm yayınlandı ve tempo hiç düşmedi.

Baş Belası’nın hikayesi de güzel ve anlatım tarzıyla da öne çıkıyor. Pazar günleri yayınlanan diziyle ilgili en büyük sıkıntı reytingler… Bir türlü beklenilen yükselişi yapamayan Baş Belası, ortalamanın altında reytingler elde etti.

Oysa ki dizinin konsepti, başrol uyumu, hikayenin gidişatı, bölümlerin güçlü kurgusu düşünüldüğünde çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyordu.

Baş Belası dizisi acaba yaz ekranında yer alarak hatalı bir karar mı verildi? Yani atv, kış sezonunda diziyi denese çok daha iyi sonuçlar gelir miydi? İşte bu sorular akılları kurcalamaya başladı.

Aksiyon sahnelerinin de iyi kurgulandığı, müziklerinin fark edildiği, temponun hiç düşmediği ve merak unsurunun da içinde olduğu Baş Belası, 7. bölümü ile 1 Ağustos Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Baş Belası 7. bölümüyle yine hayranlarını mest edecek.