Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’den Yaprak Dökümü dizisini unutamayanları sevindiren yeni karar!

Kanal D’den Yaprak Dökümü dizisini unutamayanları sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran ve Türk dizi tarihinin kült yapımlarından birisi olarak tarif edilen Yaprak Dökümü dizisinin üzerinden uzun yıllar geçti. Usta yazar Reşat Nuri Güntekin’in romanından uyarlanan dizi toplam beş sezon sürdü

13 Eylül 2006 tarihinde başlayan ve 29 Aralık 2010 tarihinde 174. bölümüyle final yapan Yaprak Dökümü dizisi, birçok oyuncunun da popüler olmasını sağladı. Dizinin etkisi uzun yıllara yayıldı ve hala da akıllardan çıkmadı.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, efsaneler arasında yer alan Yaprak Dökümü dizisi yeniden ekrana geliyor. Kanal D aldığı yeni karar ile Yaprak Dökümü dizisini Eylül ayından itibaren hafta içi her gün yayınlayacak.

Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, Ali Rıza Bey ve ailesinin sosyal, ekonomik şartlara direniş öyküsünü anlatan “Yaprak Dökümü” tekrar bölümleri ile hafta içi her gün saat 11.00’de izleyicisi ile buluşacak.

Dizinin uzun yıllara yayılan bölümlerinde yer alan çok önemli oyuncular vardı. İşte Yaprak Dökümü dizisinde rol alan o isimlerden bir bölümü: Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Hasan Küçükçetin, Fahriye Evcen, Seda Demir, Ahmet Saraçoğlu, Perihan Savaş, Kıvanç Kasabalı, Mustafa Avkıran Neslihan Atagül, Necip Memili, Barış Bağcı, Engin Hepileri, Sedef Avcı, Caner Cindoruk, Ali Sunal…