Ana sayfa Dizi Haberleri Çalışkanlığı ile göz kamaştıran Kubilay Aka’nın hızına hayranları bile yetişemiyor!

Çalışkanlığı ile göz kamaştıran Kubilay Aka’nın hızına hayranları bile yetişemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gonca Vuslateri’nin kendi ailesindeki olaylardan yola çıkarak ortaya çıkardığı hikaye sinema filmi olarak hayata geçiyor. Medyapım tarafından sahiplenilen yeni sinema filminin ismi ilk olarak Cenazemize Hoş Geldiniz şeklinde belirlenmişti. Ancak son kararı yapımcı Fatih Aksoy verdi ve filmin isminin Aile Toplantısı olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta ekip sete çıkmıştı ama yapımcı Fatih Aksoy’un çekimlerin yeniden yapılmasını istemesinin ardından projede bazı isimlerin ayrıldığı ortaya çıktı. Kubilay Aka ve Reha Özcan’ın çekim takvimlerinin diğer anlaşmaları ile çakışması nedeniyle projeye devam edemeyecekleri ortaya çıktı.

Eğlenceli bir film olacağını söyleyerek, partneri Sinem Ünsal ile sete çıkma heyecanı yaşayan Kubilay Aka, çekim takvimindeki değişiklik nedeniyle projeden mecburen ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Son yıllarda adeta arı gibi çalışan ve projeden projeye koşan Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisindeki etkili çıkışının ardından, Çukur dizisiyle büyük popülerlik kazanmıştı. Cam Tavanlar, Aşk 101 ve Oğlum dizi projelerinde tecrübelerini artıran oyuncu, ayrıca Sadece Arkadaşız isimli dijital dizide de Hazar Ergüçlü ile başrolde yer aldı.

Çalışkanlığı ile göz kamaştıran Kubilay Aka'nın hızına hayranları bile yetişemiyor! 7

Modern Kadın ve Annesinin Kuzusu isimli sinema filmlerinde de yer alan Kubilay Aka, en son Aile Toplantısı isimli dizi için sete çıkmıştı. Oyuncu, çekim takvimindeki değişiklik nedeniyle projeden ayrılırken, şimdi de yeni bir projenin heyecanını yaşıyor.

Çağan Irmak’ın titizlikle hazırladığı yeni sinema filmi için sete çıkacak olan oyuncu, bunun yanı sıra İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek ile de Disney Plus için çekilecek bir projede yer alacak.

Kubilay Aka’nın özellikle 2022 yılına birçok projeyi sıkıştırması ve setten sete koşarak adeta dinlenmeden çalışmaya devam etmesi de hayranlarının büyük takdirini kazandı. Oyuncu, 2016 yılında tanındı belki ama, o kadar çok projede yer aldı ki, deneyimlerini hızlı bir şekilde artırma fırsatını elde etti.

Kubilay Aka, durup dinlenmeden çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam etmekte kararlı görünüyor.