Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin beklenen dizisi İntibah’ın ekibinde önemli değişiklik!

Kanal D’nin beklenen dizisi İntibah’ın ekibinde önemli değişiklik!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan dizi için hazırlıklar sürüyor. İntibah için oyuncu görüşmeleri sürerken dizinin ekibinde önemli bir değişiklik oldu.

Dizi dünyasının en önemli yönetmenlerinden, daha önce Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral’ın yöneteceği dizi Kanal D için çekilecek. Yapım şirketi ise BKM olacak.

İntibah isimli dizi Namık Kemal’in aynı isimli romanından uyarlanacak… Hilal Saral dizinin tüm konseptini hazırlıyor ve oyuncu seçimleri konusunda da aktif bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

Dizi için önümüzdeki hafta final yapacak Baht Oyunu’nun başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz, en son Doğduğun Ev Kaderindir’de izlediğimiz Demet Özdemir ve Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Kerem Alışık ile görüşülüyor.

İntibah için oyuncularla görüşmeler sürerken Hilal Saral dizinin senaryo ekibini değiştirdi. İntibah’ın yeni serasitleri Atasay Koç ve Tuğba Doğan oldu. Atasay Koç daha önce Muhafız Hakan, Atiye, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Muhteşem Yüzyıl, Doktorlar dizilerinin senaryo ekibinde yer aldı. Diğer senarist Tuğba Doğan ise bir roman yazarı. Dizinin önceki senaristleri Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’dü.

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur.

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.