Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’i heyecanlandıran paylaşım! Oyuncu, ünlü ABD’li aktrise teşekkür edip kalp gönderdi!..

Engin Akyürek’i heyecanlandıran paylaşım! Oyuncu, ünlü ABD’li aktrise teşekkür edip kalp gönderdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Türk dizileri, büyük hayran kitleleri yaratırken dünyaca ünlü aktris Barbra Streisand’ın ‘Kara Para Aşk’ izlediğini paylaşması sosyal medyayı yerinden oynattı.

2014 yılında ATV’de yayınlanan  Ay Yapım imzalı ‘Kara Para Aşk’ın başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek yer alıyordu. Dizi, yayınlanmasının üzerinden neredeyse 10 yıl geçmesine rağmen dünyayı fethetmeye devam ediyor.

‘Kara Para Aşk’ dünyadaki hayranlarına, Hollywood’un ünlü aktrislerinden Barbra Streisand da eklendi. Dünyaca ünlü aktris ‘Kara Para Aşk’ı o kadar çok beğendi ki sosyal medyasından diziyi öven bir paylaşım yaptı.

Engin Akyürek'i heyecanlandıran paylaşım! Oyuncu, ünlü ABD’li aktrise teşekkür edip kalp gönderdi!.. 13

Streisand paylaşımında şöyle dedi: “Jim ve ben muhteşem Türk dizisi Kara Para Aşk’ı her akşam sabah 4’e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz.”

Barbra Streisand’ın bu paylaşımı üzerine dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek  de gönderiyi kendi instagram hesabından paylaştı ve ünlü ABD’li aktrisi de etiketleyerek kalp emojisi ile teşekkür etti.

Hollywood’un gelmiş geçmiş en ünlü oyuncularından birinin bu övgü dolu sözleri hem ‘Kara Para Aşk’ oyuncularını hem de Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek hayranlarını çok heyecanlandırdı.