Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin final yolunda bir dizisi var ama direnmeye devam ediyor!

Kanal D’nin final yolunda bir dizisi var ama direnmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanan İyi Aile Babası dizisinin geçtiğimiz perşembe akşamı Babam Çok Değişti ismiyle ve farklı bir hikaye konsepti ile yayınlandığını biliyorsunuzdur. Birol Güven’in senaryosuna elini attığı dizide büyük değişimler yaşandı. Oyuncu kadrosu aynı kaldı ama, hikaye örgüsünde ve diyaloglarda önemli değişimler oldu.

İyi Aile Babası dizisinin kötü gidişatı sonrasında kurtarıcı olarak gelen Birol Güven, kısa sürede yeni bir hikaye anlatımı ile izleyicileri diziye kazandırmaya çaba harcadı. Ancak dizinin geçen hafta yayınlanan bölümü düşük reytingler alınca morallerde biraz bozuldu. Kanal D’nin pek de tahammül edemeyeceği kadar düşük gelen reytingler sonrasın Babam Çok Değişti dizisinin akıbeti de sorgulanmaya başlandı.

14 Ocak Perşembe akşamı yeniden izleyicilerle buluşacak olan Babam Çok Değişti’nin fragmanı da paylaşıldı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyoncu ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı diziye, Naz Elmas da 3 bölümlük konuk oyuncu olarak katıldı. Dizinin bu hafta elde edeceği reytingler geleceği konusunda fikir verecektir. Peki dizide neler olacak?

Mehmet Ali, Arife ve Aslı arasında kalıyor! Aslı, taşınmak için hazırlıklara başlıyor. Mehmet Ali ve Aslı’nın taşınacağını duyan Arife, Mehmet Ali’yi tehdit eder.

Deniz’in Mehmet Ali’nin ilk aşkı olduğunu Aslı’ya itiraf edeceğini söyleyen Arife, Mehmet Ali’yi korkutur. Peki Alı ve Mehmet Ali, taşınabilecek mi?

Babam Çok Değişti yeni bölümüyle perşembe 20.00 Kanal D’de!