Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde aşklar arttı ama reytingler yerinde sayıyor!

Menajerimi Ara dizisinde aşklar arttı ama reytingler yerinde sayıyor!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın bugün yayınlanacak 20. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) Kıraç’ın (Barış Falay) kızı olduğunun ortaya çıkmasının yansımaları sürerken Serkan (Serhat Teoman) Feris’i (Canan Ergüder) yemeğe çıkmaya ikna etmek için elinden geleni yapıyor.

İlgiyle takip edilen ‘Menajerimi Ara’ dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin hikayesinde Dicle ve Barış aşkının ardından bir başka aşk daha ortaya çıkacak. Feris ve Serkan arasındaki romantik anlar bu akşam yayınlanacak diziye damgasını vuracak. Dizide aşklar artarken, reytinglerin ise ortalama seviyede kalıyor olması ve bir türlü yükseliş sergilenememesi dikkatleri çekiyor. Bu bölümde yeni aşk görüntüleri bakalım reytinglerde bir çıkışı getirecek mi?

Dicle’nin Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenen Feris Dicle’ye bir süre birlikte çalışmak istemediğini söylerken, Emir de (Burak Tozkoparan) yeni kariyeri için Dicle’ye veda ediyor. Jülide’nin (Nazlı Senem Ünal) heyecanla beklediği film çekimi Çınar’ı (Fatih Artman) rahatsız ederken, Dicle ve Barış’ın (Deniz Can Aktaş) şehir dışına çıkarken arabalarının yoldan çıkması onları yeni bir maceraya sürüklüyor.

Serkan ise Feris’i yemeğe çıkmaya ikna etmek için kırmızı kar yağdırıyor. Romantizm dolu yeni bölümüyle ‘Menajerimi Ara’ bu akşam Star TV ekranında!

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı Star TV’de yayınlanan ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de ekranda!