Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi için herkes haykırıyor, bitirmeyin bu masalı!

Gönül Dağı dizisi için herkes haykırıyor, bitirmeyin bu masalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçtiğimiz hafta ara veren Gönül Dağı dizisi, 11. bölümü ile dün akşam ekrandaki yerini aldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair ilk detaylar da ortaya çıktı.

16 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde dikkat çeken bir saf aşkın izlerini bulacaksınız. Dilek’in hayatı için ne kadar önemli olduğunu tabelalar ile anlatan Taner’in yüreğindeki büyük sevgi, bir kez daha açığa çıkacak.

Dilek ve Taner, ailelerinin karşı çıkmasına rağmen aşklarını savunabilecekler mi? Bu soruyu soran dizi hayranları, yeni bölümde Taner’in ortaya koyacağı saf aşkın izlerini de heyecanla bekliyor. Her hafta büyük başarılar kazanan Gönül Dağı dizisinin hikayesi izleyicileri çok etkilemeye devam ediyor.

Gönül Dağı 12. bölüm fragmanında ise yüreklere seslenen sözler var… “Biz bir aşık tanıdık önce. Çocukluğu Dilek’i anlatmakla geçti. Öyle aşklar kalmadı artık. Biz bu aşka sahip çıkalım diye kendimizce bu kadar uğraştık.

Ya değin ki, Kaf Dağı’nı aşın bizim için, aşalım. Yeter ki bitirmeyin bu masalı.”

Taner ile Dilek’in aşk masalı bitecek mi, yoksa daha da güçlenerek devam mı edecek? İşte bu sorunun yanıtını yeni bölümde öğreneceğiz.