Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ekibi tatildeyken gelen ayrılık haberi herkesi çok üzdü!

Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ekibi tatildeyken gelen ayrılık haberi herkesi çok üzdü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/ Detay – Kanal D’nin geçen sezona damgasını vuran dizisi Yargı, iki hafta önce sezona veda etti. Oyuncu kadrosunun kimisi tatil yaparken kimisi farklı projelerle yazın da çalışmaya devam edecek. Ancak dizi ekibinden gelen bir ayrılık haberi Yargı izleyicisini çok üzecek.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi bu sezonun en iddialı işi oldu. Paza akşamları yayınlanan dizi geçen kış sezonunun en iddialı dizilerinden Teşkilat’ı, reyting savaşında yerinden etmeyi başardı. Sezon boyunca her bölümüyle büyük tartışmalar yaratan Yargı dizisi iki hafta önce sezona veda etti.

Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ekibi tatildeyken gelen ayrılık haberi herkesi çok üzdü! 8

Dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Disney Plus için çekeceği Avcı isimli dizi için nefes almadan yeniden sete çıkarken Kaan Urgancıoğlu da yaz aylarını karavanla tatil yaparak geçirmeyi tercih etti. Yargı oyuncu kadrosunun her biri bir yere dağılırken dizinin sevilen karakterlerinden birini canlandıran bir oyuncunun ayrılık haberi herkesi şaşırttı.

Yargı dizisinde savcı Neva’yı canlandıran Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yargı dizisine veda etti. Gümülcinelioğlu yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ekibi tatildeyken gelen ayrılık haberi herkesi çok üzdü! 9

“Sana minik bir veda Neva’m. Seni çok seviyorum, iyi ki vardın, büyüdüm ve çok şey öğrendim. En çok da Türk adalet sistemini, ögelerini, işlenişini… Kendimi ve 30. yaşımı seninle öğrendim. Yargı’yı ayrı, ekibimi ayrı, oyuncu arkadaşlarımı ayrı, tüm öğelerini ayrı ayrı çok sevdim. Benim dünyada birincil görevim sevmek zaten. Ne yapıyorsam çok severek yapmak.

Bizim işimiz vedalar ve merhabalarla dolu. Hikayeler bitiyor ve başlıyor. Bugün bu vedaya üzülmeyelim. Yargı’ya, yeni sezonuna, dostlarıma başarıların en taçlanmışını dileyelim. Biz de yeni yolculuğumuza, en yakın zamanda hayalimizin ötesindekine merhaba diyelim.

Her şey için teşekkür ederim! Çok candan! Yine tam bir sezon üzerinde detay detay çalıştığım bir karakter! Çok şanslıyım ki her karakterimle en az bir yıl beraber olma şansım oldu. İyi ki!”