Ana sayfa Dizi Haberleri Aile Arasında’da kebap, Yabancı Damat’ta baklava yapan Erdal Özyağcılar, Balkan Ninnisi’nde köfte pişirecek!

Aile Arasında’da kebap, Yabancı Damat’ta baklava yapan Erdal Özyağcılar, Balkan Ninnisi’nde köfte pişirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar yeni dizisi Balkan Ninnisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Üsküp’te çekilen dizi 21 Haziran Salı akşamı TRT 1 ekranında olacak. Erdal Özyağcılar Köfteci Süleyman olarak karşımıza çıkacak.

Erdal Özyağcılar, ekranların en deneyimli isimlerinden biri. Canlandırdığı her karakterle hafızalara yer eden başarılı oyuncu şimdi de Balkan Ninnisi isimli diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen Balkan Ninnisi isimli dizide Köfteci Süleyman karakterini canlandıracak.

Bugüne kadar birçok unutulmaz dizide rol alan Erdal Özyağcılar canlandırdığı rollerle birçok kez mutfakta yer aldı. Özyağcılar çok sevilen Yabancı Damat dizisinde Gaziantepli baklavacı rolünü canlandırmıştı. Hafızalardan silinmeyen Aile Arasında isili filmde de Adanalı kebapçı Haşmet’e hayat veren Özyağcılar bu kez Üsküplü bir köfteci olarak karşımıza çıkacak.

Aile Arasında’da kebap, Yabancı Damat’ta baklava yapan Erdal Özyağcılar, Balkan Ninnisi’nde köfte pişirecek! 17

Yeni rolüyle ilgili son derece heyecanlı olan Erdal Özyağcılar, verdiği bir röportajda yıllar sonra yeniden Makedonya’da dizi çektiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Özyağcılar’ın 13 yıl önce rol aldığı Elveda Rumeli dizisinin çekimleri de Makedonya’da gerçekleştirilmişti. Özyağcılar köfteci rolüyle ilgili olarak da şunu söyledi:

“Gülse Birsel’in Aile Arasında isimli filminde Kebapçı Haşmet’i canlandırmıştım. O meşhur Adana kebaplarını pişiriyordum. Köfteci rolünü hiç canlandırmadım. İlk kez Balkan Ninnisi’nde oynayacağım.”

Balkan Ninnisi dizisinin ilk bölümü 21 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.