Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Yargı dizisi reytingleriyle bir şey kanıtladı!

Kanal D’nin Yargı dizisi reytingleriyle bir şey kanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kanal D ekranında başlayan Yargı dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu. Dizinin güçlü hikayesi izleyicilerde karşılık buldu. Senarist Sema Ergenekon’un 2 yıl süren ve Adliye Sarayı’nda elde ettiği deneyimlerle oluşturduğu hikaye çok ilgi çekiyor..

Başrolde yer alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin çok iyi seçim olması da başarıdaki bir başka etken olarak öne çıktı. Aşk 101 dizisinden sonra bir başka projede yeniden partner olan ikilinin uyumu çok başarılı. Enerjileri de yüksek olan ve rollerine çok yakıştırılan iki ünlü isim, Yargı dizisinin sevilmesine katkı yaptı.

Teşkilat gibi TRT1’in çok iddialı dizisi karşısında bugüne kadar hiçbir dizi bu kadar güçlü bir duruş sergileyemedi. Teşkilat, geçen sezon başladı ve karşısındaki tüm dizilerden izleyici çalmayı başardı. Ancak Yargı bu duruma direnmekle kalmadı, güçlü bir hikaye olur ise her dizinin yüksek izleyici ilgisi çekebileceğini de kanıtladı.

Yargı dizisi dördüncü bölümü ile tüm kategorilerde reytinglerde iyi sonuçlar aldı ve günü ikinci tamamladı. Dizinin geçen haftaya benzer oranlar elde etmesi izleyici sadakatinin de güçlendiğini gösteriyor.

TRT1’in çok etkili dizisi Teşkilat karşısında Yargı’nın bu duruşunun dizi sektörü için büyük bir anlamı var.

Hikaye ne kadar sağlam, oyuncu seçimleri ne kadar başarılı ve kurgu da ne kadar iyi olur ise o dizi mutlaka iyi reytingler alır.