Ana sayfa Dizi Haberleri Eylül Tumbar’ın kariyerinde zıplama yaşayabileceği yeni dizisi dikkat çekiyor!

Eylül Tumbar’ın kariyerinde zıplama yaşayabileceği yeni dizisi dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Eylül Tumbar genç bir oyuncu ve Netflix’te yayından Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi ile dikkatleri üzerine çekti. Dizi ile birlikte ilk kez setlerde yer alan Eylül Tumbar, sonraki süreçte de farklı yapımlarla kendisini geliştirmeye ve ismini geniş kitlelere duyurmaya devam etti.

Bu projenin ardından Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizide Alize karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, şimdi de yepyeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kanal D için hazırlanan Yalan isimli dizideki kadın oyuncularından birisi olan Eylül Tumbar, annesini kendisinin ressamı olarak nitelendirdi.

Anneler Günü dolayısı ile açıklamada bulunan genç oyuncu, “Benim için anneler günü çocukluğumda annemi gülümsetmek için yaptığım resimler kadar masum bir gün. Annelerin bu dünyadaki her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyorum. Annemin resim yeteneği benim için her zaman olağanüstüydü. Benim ressamım oydu ve bende çocukluğumdan beri anneler gününde onu gülümsetecek resimler yaparım” açıklamasını yaptı.

Yeni dizi “Yalan” ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin yayınlanan tanıtım filminde bebeğini ablasına emanet ederek cezaevine giren bir annenin dramı izleyici derinden etkiledi.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat.”

Tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalan’ın yönetmen koltuğunda Hakan İnan otururken; dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizi Yalan yakında Kanal D’de ekrana gelecek.