Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı ne zaman başlayacak?

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı ne zaman başlayacak?

tarafından ker_def

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Bir Annenin Günahı 1. Bölümü ile birlikte 21 Kasım Cumartesi akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu ve Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin 1. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Suna, ölüm kalım savaşı veren oğlunu kurtarmak için Sadri’nin teklifini kabul edecek mi?

Suna’nın oğlu Mert, çalıştığı fırında hastanelik olur. Çalışma arkadaşları onu hemen hastaneye yetiştirirler. Yoğun bakıma alınan Mert’in durumu kritiktir. Suna, oğlunun başına geleni duyunca üzüntüden çılgına döner. Soluğu hastanede alan Suna çaresiz bir duruma düşer. Oğlunun kurtulması için yüksek miktarda paraya ihtiyacı vardır. Tam bu sırada Sadri’den gelen teklifle ne yapacağını şaşırır.

Sadri ise, iş hayatında sıkıntılar çekmektedir. İflasın eşiğinde olan Sadri kurtulma yolları aramaktadır. Çocukluk arkadaşı ve çalışanı olan Çetin’den acı haberi alır. Şirketi iflas etmiştir. Sadri, iş hayatındaki kara lekeden kurtulmanın yollarını ararken tek çare olarak kendi hayatına son vermeyi düşünür. İşte bu anda Suna ile yolları birleşir. Ona kendisini öldürmesini teklif eder ve çocuğunun hayatını kurtaracak olan parayı vereceğini söyler. Suna zor bir kararın altında ezilmeye başlar. Ya Sadri’yi öldürerek çocuğunu kurtaracak, ya da teklifi reddedip oğlunu kaybedecektir.

Suna nasıl bir karar verecek? Suna, Sadri’yi öldürecek mi? Mert’in hastalığı ne? Mert kurtulacak mı? Tüm bu soruların cevabı cumartesi günü saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak olan ilk bölümde…