Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde geri dönüş sevinci ve bir ayrılığın hüznü var!

Hekimoğlu dizisinde geri dönüş sevinci ve bir ayrılığın hüznü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz salı günü yayınlanamadı. Başrol oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler durdurulmuş ve bölüm de yetiştirilememişti.

Hekimoğlu dizisinde koronavirüs konusu kapanında ekip yeniden çekimlere başladı ve 17 Kasım Salı günü 25. yeni bölümün de yayınlanacağı duruldu. Timuçin Esen’in yanı sıra; Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolünde yer aldığı Hekimoğlu dizisinde 25. bölümden 3. fragman da yayınlandı.

Hekimoğlu, aşkın varlığını sorguluyor! Orhan, “Her zaman mutsuz olman gerektiğine inanıyorsun. Mutluluğu yakıştıramıyorsun kendine” derken, Ateş ise “Sen aşkın mutlu ettiğini mi düşünüyorsun?” diyerek aşkı sorguluyor.

Hekimoğlu, Orhan’ın karşısında aşkın varlığına yönelik farklı bakış açısı ile dikkatleri çekecek. Belçim Bilgin’in Selin karakteri ile konuk oyuncu olarak yer aldığı hikayede, aşk üzerine yeni gelişmeler de var.

Selin, Ateş’in eski eşi ve yeniden birlikte olmak istiyor. Hatta İpek’e de Ateş’in bir aşka hazır olup olmadığını soruyor. Ancak Hekimoğlu buna hazır değil ve Selin ile yürüyemeyeceklerini söyleyecek.

Hekimoğlu dizisinde geri dönüş sevinci ve bir ayrılığın hüznü var! 11

Selin ise Hekimoğlu’ndan uzaklara gideceğinin haberini veriyor. Ateş ve Selin arasında aşk yaşanacak derken ayrılık rüzgarları mı esecek?

Selin’in İstanbul’dan gitme planı ortaya çıkıyor. Belçim Bilgin yoksa diziye veda mı edecek? Zaten konuk oyuncu olarak yapıma katılan oyuncunun akıbeti bu hafta belli olabilir…

Hekimoğlu yeni bölümüyle 17 Kasım Salı 20.00’da Kanal D’de!