Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi devam mı, tamam mı sınavında!

Kanal D’nin yeni dizisi devam mı, tamam mı sınavında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında önceki hafta başlayan ve Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinin ilk iki bölümünün reytingleri düşük gelmişti. Özge Özberk ve Musa Uzunlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi, klişe olarak kabul edilse de yine de benzer birçok yapımın başarılı olduğunu dizi sektöründe görebilirsiniz.

Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’in de başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümü önemli bir sınav verecek. Hikayesi ile ilgi gören dizide oyunculuk performanslarına ise bazı eleştiriler var. Bu eleştirilerin başında usta oyuncular ile gençler arasındaki uçurumun ekrana yansıması. Bazı sahnelerde çok yükselen oyunculuk performansı, bir başka sahnede bir hayli düşebiliyor.

Ancak dizinin reyting performansı için oyuncu seçimlerinin de sorgulandığını görebilirsiniz. Yani başka bir cast olsaydı daha mı çok ilgi görürdü, sorusu da soruluyor. Bir Annenin Günahı dizisi 3. bölümü ile 6 Aralık Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Bu dizi adına büyük bir sınav olacak. Zira ilk iki bölümde düşük reytingler alan yapımın 3. bölümde daha iyi sonuçlar alarak, gelecek adına umut vermesi bekleniyor.

Bakalım bu gerçekleşecek mi, yoksa reytingler düşecek mi? İşte bu sorunun yanıtı tamam mı, devam mı demek için de önemli bir veri olacak…

Bir Annenin Günahı 3. Bölüm 2. fragmanı yayınladı. Suna’nın korktuğu başına geliyor!

Suna en çok korktuğu şey ile karşı karşıya kalıyor. Bir tarafta oğlu bir tarafta işlediği suç! Suna ne yapacak? Nasıl bir hamlede bulunacak?

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!