Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu dizisinin kadrosu da karakterleri de ortaya çıkıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu dizisinin kadrosu da karakterleri de ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, son yıllarda iddialı projelerle konuşuluyor! Bir dönem diziler konusunda şanssızlık yaşayan kanal, bir kaç yıldır çok konuşulan, reytingi yüksek dizileriyle yeniden eski günlerine dönmeye başladı. Kanalın şu sıralar en çok konuşulan dizileri arasında Camdaki Kız, Yargı, Üç Kız Kardeş, O Kız başta gelmekte. Yeni dizilerin hazırlıkları ise sürüyor.

Bu diziler arasında öne çıkan iddialı yapımların başında şimdilik ismi Veda Mektubu olarak anılan dizi var! Most Yapım tarafından çekilecek olan dizinin kadrosu da şekillenmekte. Geçtiğimiz günlerde bazı isimler ön plana çıkmıştı. Özellikle son dönemin genç kuşak oyuncularından Rabia Soytürk’ün de dizide yer alacağını duyan hayranları, şimdiden merakla nasıl bir rolle ekrana döneceğini beklemeye başladı!

Star TV’nin yazlık dizisi olarak başlayan Duy Beni’de rol alıyordu Soytürk. Ekim karakteri ile çok sevilmişti. Dizi, sezonda da devam etme olanağını buldu ancak reytingleri beklentileri karşılayamayınca final yaptı. Dizinin öne çıkan ismi Rabia Soytürk ise büyük bir hayran kitlesi edindi ve yeni dizi Veda Mektubu ile dönmeye hazırlanıyor!

Rabia Soytürk’ün hayranları, oyuncunun dizideki rolünü merak ediyordu. Yeni rolü için dans dersleri almaya başladığı öğrenilen Soytürk, kod adı Veda Mektubu olan dizide Aslı Yıldız isimli bir karakteri oynayacak. Hayranlarını şaşırtacak olan oyuncunun dans dersleri alması da karakteri ile ilgili merakı daha da arttırdı!

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu dizisinin kadrosu da karakterleri de ortaya çıkıyor! 8

Dizinin bir başak genç oyuncusu ise Emre Kıvılcım. Oyuncuyu en son Üç Kız Kardeş dizisinde İrfan karakterinde izlemiştik. 2014 yılında ilk olarak izleyici karşısına çıkan Kıvılcım’ın rolü henüz belli değil. Dizinin diğer oyuncuları Bennu Yıldırımlar ve Sina Koloğlu da yine iddialı yapımın iddialı isimleri olarak gündeme geldiler.

Veda Mektubu olarak anılan yeni dizinin sürpriz ismi ise Nurgül Yeşilçay oldu! TV Yazarı ve Eleştirmeni Sina Koloğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Yeşilçay’ın isminin de diziyle anıldığını duyurdu ilk olarak. Yeni bir ismin diziye dahil olduğu ve büyük olasılıklı bu kişinin Yeşilçay olduğu bilgisini vermişti Koloğlu. İlerleyen süreçte Yeşilçay’ın kadroya dahil olduğu netleşti!

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu dizisinin kadrosu da karakterleri de ortaya çıkıyor! 9

Ekranlara yeniden dönüşü ile hayranlarını şimdiden heyecanlandıran Nurgül Yeşilçay, 2018-2019 sezonunda yayınlanan ve 30 bölüm süren Gülperi dizisinde, Rabia Soytürk ile birlikte oynamıştı. Bir güzel tesadüf ile iki oyuncu yeniden buluşuyor.

Mektup dizisinde, gerçek aşkın ve sevginin ne olduğunu Mehmet ile tanışıncaya kadar bilmeyen bir genç kadının hikayesi anlatılıyor. Nurgül Yeşilçay dizide, Alanur isimli bir karaktere hayat verecek. Oyuncu, Fox TV’de 5 bölüm süren Son Nefesime Kadar dizisinden sonra yeniden ekrana dönüyor!