Ana sayfa Sosyal Medya Doğum için gün sayan Fahriye Evcen’den mesaj: Kavuşmaya az kaldı!

Doğum için gün sayan Fahriye Evcen’den mesaj: Kavuşmaya az kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin dünyasının gözde oyuncu çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mutlu evlilikleri ile göz dolduruyorlar.

Karan adında bir oğulları bulunan ünlü çift şimdilerde ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Hamile olan güzel oyuncu Fahriye Evcen doğum için gün sayıyor.

Karnı iyice belirginleşen oyuncu son sosyal medya paylaşımıyla heyecanının doruk noktasında olduğunu gizlemedi. Evcen instagram hesabında “Kavuşmaya az kaldı” notuyla bir fotoğrafını yayınladı.

Doğum için gün sayan Fahriye Evcen, kavuşmaya az kaldı dedi! 9

En az eşi kadar heyecanlı olduğu gözlenen Burak Özçivit’de fotoğrafın altına, “Bekliyoruz” yorumunu yaptı ve aynı paylaşımı kalp emojisi ile birlikte kendi sosyal medya hesabına da taşıdı. Kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından nazar boncuğu emojisiyle pek çok yorum yapıldı. İkinci kez anne baba olacak olmanın heyecanını yaşayan çift bir erkek çocuk daha bekliyor.

Doğum için gün sayan Fahriye Evcen, kavuşmaya az kaldı dedi! 10

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 9 yıl önce Çalıkuşu dizisinde aşık olmuş ve sonrasında da evlenmişlerdi. 2017’de evlenen çiftin oğulları Karan da 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelmişti. Fahriye Evcen’in hamile olduğu ve ikinci bebeklerini bekledikleri de kısa bir zaman önce medyaya yansımıştı.