Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma’nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı!

Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma’nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları merakla takip edilen bir dizi olmayı sürdürüyor Yasak Elma dizisi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören, ekranda 13 bölüm bile dayanamayan pek çok iddialı yapıma karşılık tam 6 sezondur yayınlanıyor olması, Yasak Elma’nın büyük başarısı!

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz’ın rol aldıkları diziden pek çok isim gelip geçti! Bu sezon son sezonu olduğu da yapımcı Med Yapım tarafından açıklanmıştı. İzleyiciler bu duruma üzülse de kararla ilgili bir değişiklik yok.

Yasak Elma dizisi bittiğinde, muhtemelen izleyiciler tarafından büyük bir özlemle uzun yıllar anılacak! Absürt komedi türündeki yapım, izleyenleri çok güldüren sahneler ve karakterlerle adeta fenomen bir dizi olmayı başardı!

Sosyal medyada özellikle Yıldız ve Ender karakterlerinin sahneleri ayrıca paylaşılıyor, komik anlar izleyiciler tarafından yorumlanıyor, kahkahalarla birlikte tekrar tekrar izleniyor. Yasak Elma dizisi, reytinglerde yine kanalın yüzünü güldürüyor. Ancak sosyal medyada giderek değişen bir durum göze çarpmakta!

Önce Yasak Elma dizisinin son bölüm reytinglerine bir göz atalım; 26 Aralık akşamı yayınlanan 160. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Esra Erol’da programının ardından 2.sırada yer aldı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 3.s ırada olduğu akşam, Bir Küçük Gün Işığı dizisi de 4. sıradaydı. Yasak Elma’nın özetinin de ayrıca bu grupta 7. sırada yer alması ayrı bir başarı!

Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma'nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı! 10

AB Grubunda ise durum değişti! Bu kez TRT1’in güçlü dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 1. sırada yer alırken, Yasak Elma da 2. oldu. ABC1 kategorisinde de durum aynıydı. Özetleriyle de ilk 10 sıralamasında yer almayı başaran Yasak Elma dizisi, her bölümüyle ekranda ilgiyle takip ediliyor.

Reytinglerde hiç bir sıkıntı yok. Hatta 6 sezondur ekranda olan bir dizi olarak son derece başarılı bir çizgi izlemekte. Fakat Yasak Elma’nın sosyal medyada da çok büyük bir takipçi kitlesi vardı. Dizinin hemen her bölümü, pek çok sahnesi irdelenerek konuşulur, Youtube üzerinden kimi sahneleri dikkat çeken izlenme oranlarına ulaşırdı!

Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma'nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı! 11

Son dönemde sosyal medyada günü rakiplerinden daha az konuşulan bir konuma geldi Yasak Elma dizisi! İzleyicilerin artık şaşırmayı da kanıksadıkları bir durumun oluştuğu bir tahmin! Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu ile Bir Küçük Gün Işığı dizileri, sosyal medyada daha çok ön plana çıkıyor! Hatta Show TV’nin yeni başlayan dizisi Sipahi de bu hafta günün en çok konuşulan ikinci dizisi oldu!

Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma'nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı! 12

Adba.tv’nin 26 Aralık Pazartesi günü, hakkında en çok paylaşım yapılan diziyi ortaya koyduğu ölçümlemede Alparslan Büyük Selçuklu ilk sırada yer alıyor. Yasak Elma’nın reytingdeki rakibi, sosyal medyada katlayarak başarılı bir sonuç çıkardı ve 16 bin 100 ileti ile günün en çok konuşulan dizisi oldu.

Sosyal medyada şaşırtan düşüş! Yasak Elma'nın şanı giderek yerini başka dizilere bıraktı! 13

Sipahi dizisi de sosyal medyada güçlü bir duruş sergiledi! 14 bin 900 ileti ile birinciliği zorluyor! Bir Küçük Gün Işığı dizisi, iki diziye göre daha az konuşulmuş olsa da ekranın sevilen yapımı Yasak Elma’dan çok daha iyi bir sonuç alarak günün en çok konuşulan 3. dizisi oldu! Yasak Elma ise 6 bin 300 ileti ile 4. sırada yer alabildi ancak! Bakalım dizinin başladığından beri çok güçlü olan sosyal medya ayağı, ilerleyen süreçlerde değişim gösterecek mi? İzleyip göreceğiz…