Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Zümrüdü Anka için çok şaşıracağınız 2 ünlü isim gündemde!

Kanal D’nin yeni dizisi Zümrüdü Anka için çok şaşıracağınız 2 ünlü isim gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, son dönemde yer aldığı dizi projelerinin erken final yapması nedeniyle şanssızlıklar yaşamıştı.

2008 yılında ekran kariyerine başlayan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Acı Aşk, Kiralık Aşk gibi önemli projelerde rol almıştı.

Ancak oyuncunun 2 sezondur yer aldığı Ateş Böceği, Tehlikeli Karım ve Can Kırıkları dizisi kısa süreli oldu. Reyting sorunları nedeniyle bir türlü aradığı çıkışı yapamayan Seçkin Özdemir, yeni sezonda Kanal D dizisinin başrolü için düşünülüyor.

Pastel Film imzalı Zümrüdü Anka dizisinde yer alması için görüşmeler devam ediyor. Bu arada Seçkin Özdemir’e partner olarak Leke dizisindeki Melis Sezen’in düşünüldüğü gelen bilgiler arasında.

Kanal D'nin yeni dizisi Zümrüdü Anka için çok şaşıracağınız 2 ünlü isim gündemde! 8

Medyatava yazarlarından Birsen Altuntaş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Seçkin Özdemir’in partneri olarak Melis Sezen ile görüşmelerin yapıldığı kulis bilgisini iletti.

Cemal Şan’ın yöneteceği ve Kapadokya’da çekilecek olan disinin senaryosunu ise Can Sinan yazmakta.

Şayet Seçkin Özdemir – Melis Sezen ikilisi olur ise bu durumda geride bıraktığımız sezon Burak Sevinç ile Leke dizisinde başrolde yer alan Melis Sezen’in durumunun ne olacağı merak edilecek

Kanal D'nin yeni dizisi Zümrüdü Anka için çok şaşıracağınız 2 ünlü isim gündemde! 9

Zire Kanal D, Leke dizisine sezon finali yaptırmıştı.

Yani Leke dizisinin yeni sezon için de düşünüldüğü bir ortamda Melis Sezen’in dizi değiştirmesi nasıl mümkün olacak, yoksa Leke dizisi başlatılmayacak mı, gelişmeler merakla beklenecek.

Bilgiler geldikçe sayfalarımızda detayları bulabilirsiniz.

İşte Birsen Altuntaş’ın kulis mesajı: