Ana sayfa Sosyal Medya Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar’ın oyuncusu Boğaç Aksoy setlere geri mi dönüyor?

Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar’ın oyuncusu Boğaç Aksoy setlere geri mi dönüyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı ‘Volkan Komiser’ rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor.

Lenfoma tedavisi gören oyuncu tedavisinin aşamalarını da instagram hesabından takipçileriyle sık sık paylaşıyor. Boğaç Aksoy, tedavisinin ilk aşaması olan kemoterapi bittikten sonra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yakında kök hücre tedavisine başlayacaklarını duyurmuştu.

Aksoy’un yeniden setlere döneceği haberi hayranlarını heyecanlandırdı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı filmlerle Uluslararası alanda ödüller kazanan Volkan Karataş, çekimlerine 2022’nin kış aylarında başlayacağı yeni filminde başrol oynayacak ismin Boğaç Aksoy olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu da Volkan Karataş’ın konuyla ilgili paylaşımını instagram hesabına taşıdı.

Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar'ın oyuncusu Boğaç Aksoy setlere geri mi dönüyor? 11

Boğaç Aksoy ve Volkan Karataş, çekimlerin gerçekleşeceği madende birlikte keşfe çıktılar. Volkan Karataş gönderisine,  ‘2022 bizim yılımız olacak kardeşim’ yazdı. Filmde bir bilim insanını canlandıracak ünlü oyuncunun bu proje için mors alfabesini öğrenmeye başladığı iddia edildi.

Volkan Karataş, “Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığım bu film, elde ettiğim bilgiler ışığında 100 yıl sonra dünyada neler olacağını gösterecek” açıklamasını yaptı. Karataş, filmle ilgili Portekiz basınında yer alan haberi de sosyal medya hesabından paylaştı.

Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar'ın oyuncusu Boğaç Aksoy setlere geri mi dönüyor? 12