Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u bir araya getiren yeni dizi Misafir’in işi çok zor!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u bir araya getiren yeni dizi Misafir’in işi çok zor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevilen oyuncu Hazal Kaya’yı uzun bir aradan sonra ekrana döndüren Misafir dizisinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin ilk bölümü 4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Dolayısıyla Misafir’i aynı akşam yayınlanan çok sert rakipler bekliyor.

Son dönemdeki yayın stratejisiyle bir hayli eleştirilen Fox TV, yeni dizisi Misafir’i ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı dizi travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu hikayesini anlatıyor.

Misafir’in ilk tanıtımı paylaşıldı, dizinin yayınlanacağı tarih de açıklandı. Buna göre Fox TV’nin yeni dizisi Misafir 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Bu noktada Misafir ekibini çok zor günler bekliyor. Zira perşembe, tüm haftanın en zorlu akşamlarından biri. Aynı akşam Kanal D’de Camdaki Kız, ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, TRT1 ‘de de Başbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yayınlanıyor.

Camdaki Kız’ın başarısı malum. Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde zirveyi elden bırakmıyor. Her bölümüyle de bir tartışma konusu yaratıyor. Bir Zamanlar Çukurova da, ATV’nin uzun soluklu ve başarılı bir dizisi. Özellikle bu sezon İbrahim Çelikkol’un kadroya girmesiyledi dizi reytinglerde çok başarılı sonuçlar alıyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise ilk günden bu yana reytinglerde başarılı olamadığından Misafir’in karşısına çok büyük bir rakip olarak çıkmıyor.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'u bir araya getiren yeni dizi Misafir'in işi çok zor! 7

Şimdi herkes merakla Misafir dizisini bekliyor. Yeni dizi yayınanmaya başladığında Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova’nın reytinglerini bakalım nasıl etkileyecek? Bu durumda Misafir dizisinin senaryo ekibine çok büyük iş düşüyor.

Fox TV yeni yayın dönemindeki stratejisiyle çok eleştiriliyor. Birçok diziyle anlaşma yapan ve yayınlayacak gün bulamayan Fox TV yeni projelerini bekletiyor. Devam eden projelerinde de hiç şans vermeden, reytingleri düşük gelir gelmez son veriyor. Bu durum izleyiciyle Fox TV arasında güven sorunu oluşmasına yol açtı.