Ana sayfa Dizi Haberleri Kanseri atlatarak umut olan Canan Ergüder, Oğlum dizisinde de umudun sesi!

Kanseri atlatarak umut olan Canan Ergüder, Oğlum dizisinde de umudun sesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Canan Ergüder, 2021 yılının Nisan ayında sağlık sorunları ortaya çıkınca Menajerimi Ara dizisindeki rolünden ayrılmak zorunda kaldı. Oyuncunun meme kanseri nedeniyle diziye veda ettiği ve tedavilerinin yapılması zorunluluğunun ortaya çıktığı duyurulmuştu. O süreçte kemoterapi alan ve saçlarını da kazıtmak durumunda kalan oyuncu, aylar sonra sağlığının düzeldiğini duyurarak hayranlarını mutlu etti.

1977 Ankara doğumlu Canan Ergüder’in kanser ile savaşta aldığı olumlu neticeler birçok kişi için de umut oldu. Oyuncunun mesleğine kaldığı yerden devam etme kararı da desteklendi ve hayranları şimdi onu ekranda gördüğü için çok memnun.

Show TV’de yeni başlayan Oğlum isimli dizide Pedagog Demet karakterini canlandıran Canan Ergüder, çok ser bir hikayenin umut veren ismi konumunda. Küçük bir çocuğun ölümü ve ailesinin yaşadığı büyük dramın yansıtıldığı hikayenin sert olması birçok acı dolu sahneyi de beraberinde getiriyor.

Ancak Canan Ergüder’in karakterinin sahneleri ise umudun sesi oluyor. Oyuncu hem özel yaşamında kanseri atlatarak benzer durumda olanlar için büyük bir umut oldu, şimdi de ekranda rolüyle umudun sesi konumunda bulunuyor.

Kanseri atlatarak umut olan Canan Ergüder, Oğlum dizisinde de umudun sesi! 8

Canan Ergüder, Milliyet Sanat’a konuştu ve “Tipim bambaşka, rengim bambaşka, stilim bambaşka, müteşekkirim bu role” diye konuştu.

Canan Ergüder, kanser hastalığını ise “kendini yok saymanla ilgili bir hastalık” şeklinde tarif etti. Oyuncu bu süreçte, kendisine daha fazla değer vermesi gerektiğinin farkına vardığını anlattı.

Nisan 2021’de, bir anda kendisine meme kanseri teşhisi konduğunu açıklayan ve rol aldığı diziden ayrılan Canan Ergüder, tam bir yıl aradan sonra tedavisinin bittiği yerden ekran macerasına yeniden başlamış oldu.

Kanseri atlatarak umut olan Canan Ergüder, Oğlum dizisinde de umudun sesi! 9

Pedagog Demet, “hikâyenin umut tarafı” olarak öne çıkıyor. Kısacık saçları, çocuksu enerjisiyle izleyici karşına çıkan Canan Ergüder, hastalığın ardından işine nasıl döndüğünü anlatırken senaryoyu ağlayarak okuduğunu söyledi. Oyuncu, “O kadar samimi ve değişik buldum ki oynamak istedim” diye konuştu.

Başarılı oyuncu, dizinin hem oyuncu hem de teknik kadrosuyla çalışmaktan duyduğu mutluluğu da sıklıkla dile getiriyor.

“Oğlum” dizisinin izlemesi oldukça zorlayıcı bir konusu olduğunu kabul eden Canan Ergüder, “Birinci bölüm itibarıyla çocuk cinayeti üzerine kurulu bir konu, zor olabilir bunu kabul etmek. Ama olay bu acıyla nasıl yaşanılacak hikâyesi” dedi.