Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun ayrılık kararının altındaki gerçek ortaya çıktı!

Serkan Çayoğlu’nun ayrılık kararının altındaki gerçek ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu çok istediği halde yeni film projesinden ayrılık kararı alarak hayranlarını üzdü! Serkan Çayoğlu, TRT1 ekranında yayınlanan ve iki sezon süren Kıbrıs Zafere Doğru projesinde çok başarılı bir performans ortaya koydu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan çekimlerde hem sıcak hava ile mücadele eden hem de sevgilisi Özge Gürel’den ayrı kalmanın zorluklarını yaşayan oyuncu, Aralık ayından bu yana İstanbul’da normal yaşantısına devam ediyor.

Serkan Çayoğlu’na birbiri ardına proje teklifleri gelmesine rağmen, oyuncunun gönlü Alper Çağlar’ın yazdığı ve çekimlerini yapacağı Göktürk isimli sinema filmindeydi. Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer almak için anlaşma yapan ve provalara da katılan Serkan Çayoğlu, üzülerek de olsa ayrılık kararı almak durumunda kaldı.

Ünlü oyununun senaryoyu içine sindirdiği ve büyük heyecan yaşadığını anlattığı röportajındaki heyecanı dikkatleri çekmişti. Ancak oyuncu, çekim takvimini görünce ayrılık kararı vermek zorunda kaldı.

Serkan Çayoğlu'nun ayrılık kararının altındaki gerçek ortaya çıktı! 7

Alper Çağlar’ın üzerine titrediği film için 6 aylık bir çekim takvimi hazırlandığı ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu, bu kadar uzun süreli bir çekim takviminde yer almak istemediği için filmin kadrosunda çıkmak durumunda kaldı.

Oyuncu, sevgilisi Özgü Gürel ile de yaz aylarında evlilik planları yapıyor. Kiraz Mevsimi dizisinde tanışan ve başarılı partnerliklerini aşka dönüştüren çift, evlilik kararı almalarına rağmen uygun zamanı bulamıyordu.

Çiftin evlilik hazırlıkları ile de çakışacak olan Göktürk filminin çekim takviminin yoğun olması, Serkan Çayoğlu’nu ayrılık kararı almaya itti. Oyuncuya gelen birçok teklif var ve yakında bir başka proje için anlaşma yaparsa şaşırmamak lazım.