Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’de Efe Avcı’sı Barış Kılıç’ın dizideki babacan tavırları hayranlarını mest etti!

Evlilik Hakkında Her Şey’de Efe Avcı’sı Barış Kılıç’ın dizideki babacan tavırları hayranlarını mest etti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey’de Barış Kılıç’ın diziye katılmasıyla birlikte izleyici tekrar Cevher kadınlarının davalarına odaklandı. Barış Kılıç’ın gelişi de henüz dizinin reytinglerini zıplatmasa da kemik izleyici kitlesi hikayeyi bırakmamaya kararlı. Özellikle dizi kadın izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor.

En son yayınlanan 21. Bölümle birlikte dizide dram hakimdi. Çocuk yaşta evlendirilen Zeynep, Çolpan Cevher’e sığınmış ve ondan yardım istemişti. Çolpan, gözü kapalı olarak Zeynep için tüm kapıları açtı ve tüm ailesini, çevresindekileri onun mutlu olması için seferber etti.

Seferber olanlardan biri de Barış Kılıç’ın canlandırdığı Efe Avcı karakteriydi. Çolpan Cevher, Zeynep’in davasıyla ilgilenirken o Zeynep’i bir baba şefkatiyle, çocuğuymuş gibi teselli etmeye, onu cesaretlendirmeye çalıştığı sahneler iki oyuncunun verdikleri duyguyla birlikte su misali doldu, doldu izleyicinin gözünden boşaldı.

Evlilik Hakkında Her Şey’de Efe Avcı’sı Barış Kılıç’ın dizideki babacan tavırları hayranlarını mest etti! 7

Efe Avcı’nın Zeynep’i kaçıran babasının evine Azra ile birlikte gittiği sahne 21. Bölümün en etkileyici sahnelerinden biri oldu. Bir tarafta kızını rızası olmadan çocuk yaşta evlendiren öz babası, diğer tarafta Efe Avcı. Yine Zeynep’i sarıp sarmaladığı gibi izleyiciyi de sevgisiyle sardı. Gerçek hayatta Batu ve Emir adında iki oğlu bulunan Barış Kılıç’ın tesadüftür ki son paylaşımı oğullarıylaydı ve bölüm sonrasında bu paylaşım pek çok tebrik mesajı aldı.

Konuk oyuncu olarak diziye katılan ve Zeynep karakterini canlandıran Kübra Süzgün, yine etkileyici bir performans gösterdi. Genç oyuncuyu ilk kez Özge Özpirinçci’nin annesi Bahar’a hayat verdiği Kadın dizisiyle tanımış ve çok sevmişti izleyici. Nisan karakterini canlandıran oyuncu, iki yılın ardından 13 yaşında tekrar izleyicinin karşısına çıktı ve bu kez küçük yaşta evlendirilmiş, çocuklu, genç bir kıza hayat verdi.