Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisi yeni sezonun gözdesi olmaya aday!

Kanunsuz Topraklar dizisi yeni sezonun gözdesi olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film’in dev bir prodüksiyon ile gerçekleştirmekte olduğu Kanunsuz Topraklar dizisi, yeni sezonda Fox TV ekranının en dikkat çekici dizisi olacak.1940’lı yılların Türkiye’sine götürecek olan dizide Uğur Güneş ise Esra Bilgiç ikilisi başrolde buluştu.
Mayıs sonunda çekimlerin başlayacağı belirtilen dizinin hikayesine yönelik detaylar da tv00’de Birsen Altuntaş’ın haberiyle ortaya çıktı.

Zülküf Yücel’in yazdığı hikayede Zolguldak’taki maden ocakları ana konu olarak öne çıkıyor. Gülfem karakterinde izleyeceğimiz Esra Bilgiç, Ramo’dan sonra yine etkileyici bir rolle ekranda olacak. Gülfem ile Davut’un imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi dizinin öznesi konumunda.

Bir Zamanlar Çukurova’daki Yılmaz karakterinin ardından ise Uğur Güneş’i yeni dizide Davut olarak izleyeceksiniz. Ali Erkazan’ın ise dizide Davut’un babası Tahir olarak yer alacağı ortaya çıktı. Mine Teber de Davut’un annesi Mine olacak.

1940’lı yıllardaki Zonguldak’ta maden ocaklarında yaşananların gündeme getirileceği dizide Çukur’un bitişinin ardından Necip Memili’yi Ali Gelik isimli bir maden patronu olarak izleyeceksiniz.

Malik karakterindeki Murat Daltaban, bir başka maden şirketinin sahibi ve Gülfem’in de babası olarak dizide yerini alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu ile büyük beğeni toplayan Kaan Taşaner ise avukat rolünde izleyici karşısına çıkacak. Dizide Yavuz’a hayat verecek Taşaner’in yeni rolü de merakla bekleniyor.

Gülfem karakterinin kardeşi Behice’yi Eylül Su Sapan, diğer kardeş Fikriye’yi ise Serdem Paçal canlandıracak.

Doğaç Yıldızı dizide Cemal karakterini canlandırırken, Onur Kaya ise Eyüp olarak izleyicilerle buluşacak. Ezgi Çelik de dizide Asude isimli bir şarkıcıya hayat verecek.

Büyük ve etkileyici bir prodüksiyon olarak öne çıkan Kanunsuz Topraklar dizisinin ekipleri de titiz bir çalışma yürütüyor. 1940’lı yılların Türkiye’sini yansıtan kostümler ve atmosferi oluşturmak için yoğun bir emek veriliyor. Aytekin Taş da dizinin müzikleri için çalışıyor.