Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmakla çok doğru karar vermiş!

Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmakla çok doğru karar vermiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. sezonunu da başarılı şekilde sürdürüyor. Güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile bu noktaya mücadelelerle gelen Bir Zamanlar Çukurova’da 78.bölümde Yılmaz Akkaya karakterini canlandıran Uğur Güneş, hikayeden ayrılmıştı.

Yılmaz karakterinin ölümü birçok dizi hayranını üzdü ama Uğur Güneş’in Adana’daki sette çok mutlu olmadığı da gelen haberler arasındaydı. Güneş’in sette yaşanan bazı sorunlar nedeniyle ayrılmak istediğine dair haberler de sıklıkla çıkmıştı. Oyuncu, 4 ay önce 78. bölümde Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etti.

Diziden ayrılmasının ardından Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli yeni dizisiyle anlaşma yapan Uğur Güneş, kariyeri adına da çok önemli bir adım daha attı.

Ramo dizisinden sonra Esra Bilgiç de rotasını Kanunsuz Topraklar dizisi ile buluşturdu. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisi de bu şekilde yeni dizide bir araya geldi.

Gold Film imzalı dizi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor. Dev bir prodüksiyon ile ekrana gelmeye hazırlanan dizi çok iddialı. Uğur Güneş, yeni sezonun belki de en iddialı dizisinde yer alıyor ve Bir Zamanlar Çukurova’da devam etseydi muhtemelen bu rolü kaçıracaktı.

Dizinin çekimlerinin ay sonunda başlaması bekleniyor. Faruk Teber gibi usta bir yönetmenin yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisinin hikayesini ise Zülküf Yücel yazıyor.

Dizide Uğur Güneş Davut, Esra Bilgiç ise Gülfem olarak ekranda yeni sezonda yerlerini alacaklar.

Dizinin hikayesi 1940’lı yılların Türkiye’sinde geçecek ve Zonguldak’taki kömür madenleri hikayenin ana konusu olacak.