Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili, Çukur’dan sonra yine bomba gibi bir diziye imza atacak!

Necip Memili, Çukur’dan sonra yine bomba gibi bir diziye imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Çukur dizisi, finale doğru ilerliyor. Bu ay sonunda bitmesi beklenen dizide Cumali karakterine hayat veren isim Necip Memili… Geçtiğimiz Temmuz ayında kızı Asya’yı kucağına alan ve babalık heyecanı da yaşayan Memili, Çukur’daki performansı ile hayranlarını mest etmişti.

Necip Memili, Çukur gibi çok iddialı bir diziye sonradan katılmış ve efsane bir karakter oluşturarak akıllarda kalmayı garantilemişti. Çukur serüveni bitiyor ama Necip Memili hayranlarını yeni bir dizi serüveni bekliyor.

1940’lı yıllarda Zonguldak’taki maden ocaklarında yaşananları anlatacak olan Gülfem ile Davut’un aşkıyla milyonları ekrana taşıma hedefindeki Kanunsuz Topraklar dizisinde Necip Memili de yerini aldı. Dizi için Gold Film ile anlaşan Memili’nin yeni rolü de ortaya çıktı.

Oyuncu yeni dizisinde Ali Gelik isimli bir maden patronuna hayat verecek. Ali Gelik’in nasıl bir karakter olacağı da merakla bekleniyor. Necip Memili hayranları ünlü oyuncuyu yeni sezonda da izleyecek olmaktan dolayı memnun.

Kanunsuz Topraklar’da çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu. Dizinin hikayesi de sağlam ve yeni sezonda çok büyük ilgi görmesi de muhtemel.

Mayıs sonunda çekimler başlayacak ve Eylül ayında da ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.