Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde çıkmaz sokak!

Kanunsuz Topraklar dizisinde çıkmaz sokak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisinde ilk 4 bölüm yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Geçen hafta yayınlanan 4. bölümde reytingler bir miktar yukarı çıktı. Bu önemli bir umut ışığı yaktı…

Kanunsuz Topraklar dizisinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi başrolde buluştu. İkilinin uyumu ve enerjileri çok iyi bulundu. Yeni bir dizi çifti olarak sosyal medyada öne çıkan Davut ve Gülfem’in hikayesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Beşinci bölümde Davut, içinden çıkılması çok zor bir durumun içine düşecek. Peki neler olacak? İşte tüm detaylar:

Davut’u, kızı Gülfem ile gören Malik Bey onu madendeki işinden atar. Kasapoğlu’yla da kavga etmiş olan Davut iyice çıkmaza girmiştir. Artık Malik Bey’in kömürünü satıp parasını işçilere dağıtamayacaktır. Celal abisini sorumsuz davranmak ve onlara verdiği sözü tutmamakla suçlar.

Kasapoğlu’na gidip kömür işini devam ettirmek ister ama Kasapoğlu ona net bir cevap vermez. Bunun üzerine Celal son çare olarak Ali’nin kapısını çalar. Bu esnada Kasapoğlu Gülfem’i kaçırarak çiftliğine getirir ve Davut’a kızı onun için kaçırdığı yalanını söyler.

Dini nikahla evlenen Davut ve Gülfem’in mutluluklarına diyecek yoktur fakat Ali Gelik bunu onların yanına bırakmayacaktır.

Kanunsuz Topraklar dizisinin 5. yeni bölümünden fragmanı aşağıda bulabilirsiniz: