Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde gidişatı değiştiren ayrılık!

Kanunsuz Topraklar dizisinde gidişatı değiştiren ayrılık!

tarafından ker_def

Kanunsuz Topraklar dizisinde ilk iki bölüm ilgi gördü ve hayranlar da hikayeye ısınmaya başladı. Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı dizide maden patronu ile işçiler arasındaki hak mücadelesi ekrana geliyor. İmkansız gibi görünen bir aşkın da yaşandığı hikaye geniş bir izleyici grubunu etkiledi. 1939 yılında geçen hikaye nedeniyle de çok güzel bir atmosfer oluşturuldu.

Zonguldak’ta geçen hikaye maden işçilerinin hak arama mücadelesi olarak da büyük bir anlam taşıyor. Uğur Güneş başarılı performansı ile yine göz doldururken, Esra Bilgiç de başrolün hakkını veriyor. Dizi hayranları Çukur’dan sonra Necip Memili’yi de farklı bir imaj ile görmeye başladı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk iki bölüm reytingleri ortalamanın biraz üzerinde geldi. Geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizinin ilerleyen bölümlerde daha iyi reytingler alması bekleniyor. Kanunsuz Topraklar 3. bölümü ile 13 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak. Hakan Aydın’ın canlandırdığı Çolak karakterinin ölerek ayrılması dizinin hikayesinde önemli değişim yaratacak. Yeni bölümden detayları ve son fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz:

Kanunsuz Topraklar dizisinde gidişatı değiştiren ayrılık! 8

Gülfem, onu Çolak’ın elinden kurtarmak için jandarmaya haber vermeyen babasından hesap sorar. Malik Bey ise Çolak’ın ölümüyle rahatlamıştır çünkü Çolak, Malik Bey’in hayatını kökünden değiştirecek kirli bir sırrını bilmektedir.

Babasının, Gülfem’i Ali Gelik’le evlendireceğini öğrenen Yavuz, Ali Gelik’i vazgeçirmek için Asude üzerinden bir plan yapar. Ali’yle evlenmek istemeyen Gülfem adamın karşısına çıkıp bunu açık açık yüzüne söyler. Ne var ki bugüne kadar hiçbir kadın tarafından ret edilmemiş olan Ali durumu bir gurur meselesi yapacaktır.

Kanunsuz Topraklar dizisinde gidişatı değiştiren ayrılık! 9

Malik Bey tarafından ustabaşı yapılan Davut, işçilerin haklarını iyileştirmek isteyince karşısında yine Malik Bey’i bulur. Üstelik adam ölen işçilerin ailelerini evlerinden çıkarmak ve yerlerine yeni gelecek işçileri yerleştirmek istemektedir.

Gülfem, Davut’a yardım etmek için onunla beraber hareket etmeye karar verir lakin karşılaşacağı güçlükler ona hayatın hiç bilmediği gerçek yüzünü gösterecektir.