Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde hiç umulmadık gelişme!

Kanunsuz Topraklar dizisinde hiç umulmadık gelişme!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi ilk üç bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin reytinglerinin beklenenden daha az reyting getirmesine rağmen, ortalamanın üzerinde kalmaya devam ettiği görülüyor. Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisinde hikaye ilerledikçe izleyici ilgisinin de artması beklentisi var.

Zonguldak’taki bir madenin işçileri ile maden ocağı patronu arasında yaşanan hak mücadelesinin yanı sıra, imkansız gibi görünen bir aşkı anlatan dizide Davut ve Gülfem karakterleri öne çıkıyor. Başarılı bir işbirliği yürüten Esra Bilgiç ile Uğur Güneş, iyi uyum yakaladı ve enerjileri de izleyicileri etkiledi.

Kanunsuz Topraklar dizisinde hiç umulmadık gelişme! 7

Kanunsuz Topraklar dizisinin yükseliş beklentisi olan dördüncü bölümü 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağının detayları ortaya çıktı. İşte dizinin dördüncü bölümünden fragman ve detaylar:

Davut, devletin silahlarını çalan Kasapoğlu için çalıştığından asılarak idam edilmek üzere darağacına çıkarılır ama hiç ummadığı biri son anda yardımına yetişerek onu ipten alacaktır. Ölen madencilerin eşleri madende çalışmayı kabul eder. Gülfem şimdi babasına verdiği sözü tutmak ve Ali Gelik’le evlenmek zorundadır.

Nişan gecesi Davut bu evliliği nasıl engelleyeceğini düşünürken, Kasapoğlu’nun Ali’ye pusu kurduğunu ve nişan merasiminden dönüşte arabasını silahlarla tarayarak onu öldüreceğini öğrenir. Kasapoğlu’nun bilmediği şey; arabada Gülfem’in de olduğudur…