Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’in başrolündeki Selahaddin Eyyubi dizisi müthiş bir başlangıç yaptı

Uğur Güneş’in başrolündeki Selahaddin Eyyubi dizisi müthiş bir başlangıç yaptı

tarafından ker_def

TRT 1’in dün akşam ilk bölümü yayınlanan sezonun en iddialı dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” ekran yolculuğuna zirvede başladı, tüm izlenme guruplarında açık ara birinci oldu. İlk bölümüyle reytinglerde ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etti.

Uğur Güneş ve Dilin Döğer ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin birincilikler elde ederek ekrana başlaması çok önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşıyan dizi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyle nefesleri keserken reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.

#KudüsFatihiSelahaddinEyyubi etiketiyle sosyal medyada Türkiye gündeminde birinci sırada yer alan dizi, daha ilk bölümüyle hem sosyal medyanın hem de reytingleriyle çok iyi bir çıkış sergilemiş oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek prodüksiyonu ile sezonun en iddialı işi olan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşıyor.

Dizide ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.