Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar dizisini ayağa kaldırma işi Esra Bilgiç’in omuzlarına yüklendi!

Kanunsuz Topraklar dizisini ayağa kaldırma işi Esra Bilgiç’in omuzlarına yüklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi çarşamba akşamları izleyicilerle buluşuyor. Yüksek bütçeli bir yapım olmasına rağmen, yeterli reytingleri sezon başından bu yana elde edemeyen dizi için umutlar devam ediyor.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için bugüne kadar büyük bir emek harcandı. Ancak izleyicilerin yeterince ilgi göstermemesi en büyük sorun olarak öne çıktı. 1939 yılında geçen hikayesi ile Türkiye’nin eski dönemlerine izleyicileri götüren dizi, güçlü bir prodüksiyona sahip. İyi bir hikayesi bulunan ve etkili oyuncularla kurulu da kadroya rağmen, dizinin son bölümlerinin reytinglerde gerilemesi büyük endişe yarattı.

İzleyici ilgisini yeniden sağlamak ve reytingleri ortalamanın üzerine çıkartmak amacıyla senaristler yeni bir plan üzerinde çalışıyor. Dizide Esra Bilgiç’in canlandırdığı Gülfem karakterinin üzerinden hikayede bazı yeni düzenlemeler yapılacak.

Gülfem’in başına arka arkaya trajik olaylar gelecek ve bu yolla da kanunsuz Topraklar dizisinde heyecanın artırılması sağlanacak.

Dizinin yeni bölümleri için senaristler hem merakı artırmak hem de duygu yüklü sahnelerle izleyicileri etkilemek istiyor. Gülfem karakteri de önümüzdeki bölümlerde dizide fazlasıyla öne çıkacak ve trajik olaylar karakteri farklı yerlere savuracak.