Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne ve Anne, İspanya’da yeniden uyarlandı!

Fatmagül’ün Suçu Ne ve Anne, İspanya’da yeniden uyarlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin altı kıtaya yayıldığı, yüzlerce farklı ülkelerde yayınlandığı malum. Öte yandan Türk dizilerinin uyarlamaları da dünyayı kasıp kavuruyor. Son olarak Fatmagül’ün Suçu Ne ve Anne dizileri İspanya’da uyarlandı.

2010 yılında ekrana gelen Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi Türkiye’de yayınlandığında büyük olay olmuş, tartışmalar yaratmıştı. Beren Saat ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Buğra Gülsoy, Sumru Yavrucuk, Engin Öztürk, Fırat Çelik gibi isimler rol alıyordu.

Ünlü yazar Vedat Türkali’nin aynı adlı eserinden uyarlanan Fatmagül’ün Suçu Ne, dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül’ün ve onunla evlenmek zorunda kalan Kerim’in hikayesi anlatılıyordu.

Fatmagül’ün Suçu Ne Türkiye’de iki sezon yayınlandı. Her bölümüyle olay yaratan dizi büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Sona ermesinden 10 yıl sonra Fatmagül’ün Suçu Ne İspanya’da yeniden uyarlanıyor. Dizinin Antenna 3 kanalında yayınlanacak versiyonunun adı Alba olacak.

Fatmagül’ün Suçu Ne ve Anne, İspanya’da yeniden uyarlandı! 7

İspanyol TV kanalı Antenna 3’te bir versiyonu yayınlanacak bir başka Türk dizisi de Anne. Japon dizisi Mother’de Türkçe’ye uyarlanan dizi 2016 yılında ekrana gelmişti. Med Yapım tarafından çekilen dizide Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız rol alıyordu.

Dizide konsomatrislik yapan annesi ve onun sevgilisi tarafından istismar edilen küçük bir kız çocuğunun ve onu evlatlık edinmeye çalışan bir kadının hikayesi anlatılıyordu. Güçlü oyunculukları ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çeken dizi Türkiye’de izlenme rekorları kırmıştı. Anne de İspanyolcaya Heridas ismiyle uyarlandı. Her iki dizi ve Kardeşlerim, 2022’de İspanyol TV kanalı Antenna 3’te ekrana gelecek.