Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, kendisini kalplerine kabul eden hayranlarına seslendi!

Ebru Şahin, kendisini kalplerine kabul eden hayranlarına seslendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde eden ve hem sözleri hem de tavırlarıyla da onları daima sevgiyle besleyen bir isim olarak yoluna devam ediyor.

Her daim hayranlarına sevgi dolu sözlerle teşekkürde bulunan oyuncu, sevdiği ve istediği bir işi yaptığını ve bunun sonucu olarak da tanınmaktan rahatsızlık duymadığını anlattı. Sabah gazetesine konuşan oyuncu, “Beni evlerine, kalplerine kabul eden birçok insan var. Bu benim için çok kıymetli. Genel olarak hayata pozitif tarafından bakmaya çalışırım” açıklamasında bulundu.

Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile kalplere yerleşen oyuncu, inandıkları uğruna savaşan bir kişiliğe sahip ve bunu Akkız karakterinde de gördüğü için Destan dizisiyle çok iyi bütünleşme yaşadı.

Karakterinden bahseden oyuncu, şunları söyledi: “Akkız intikamını adalet arayışına dönüştürmüş bir savaşçı. Hırslı, dik başlı ve inandıklarının peşinden giden biri… Aynı zamanda göstermek istemese de merhametli.”

Akkız karakterinin kariyerinde daima özel bir yerde olacağını da anlatan oyuncu, kariyerinin başlarında böyle bir rolle karşılaşmaktan da çok memnun.

“Kadınların da aksiyon dünyasında ve güçlü duruşla var olabileceğini göstermek hayalimdi” diye konuşan oyuncu, Mehmet Bozdağ’ın da hayali bir kadın kahraman yaratmak istemesi ile kendi motivasyonunun birleştiğini ifade etti.

Oyuncu, “Bu iki motivasyon birleşince ortaya çok güzel bir iş çıktı. ‘Akkız’ her zaman kariyerimde hayalini gerçekleştirdiğim özel bir karakter olacak” dedi.