Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisini sevenler dikkat, büyük şokla karşılaşabilirsiniz!

Kanunsuz Topraklar dizisini sevenler dikkat, büyük şokla karşılaşabilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film tarafından büyük bir yatırım ile gerçekleştirilen, tüm ekibin yoğun bir emekle ortaya çıkarttığı Kanunsuz Topraklar dizisi ne yazık ki, izleyicilerden beklenen ilgiyi görmüyor. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş gibi önemli iki başrol oyuncusunun etkili performansına rağmen dizinin gidişatı iyi değil…

Çukur dizisinde çok başarılı bir dönem geçiren Necip Memili’nin de başrolün hakkını verdiği Kanunsuz Topraklar dizisinde geçen hafta düşük gelen reytingler sonrasında 15. bölüm çok kritik bir hale geldi.

İzleyici kaybının ciddi bir sorun olarak yer aldığı dizide, hikaye daha ilgi çekici hale getirilmiş olsa bile yine de reytinglerin güçlü bir sıçrama yapmaması durumunda işler zora girecek. Fox TV’nin bu sezon en iyi dizilerinden birisi olması beklenen Kanunsuz Topraklar ilk başladığından bu yana, hak ettiği reytingleri alamadı.

İzleyici ilgisinin bir hayli düşmesinin ardından da artık her bölüm kritik öneme sahip. Dizinin devam edebilmesi için iyi reytingler alması şart. Çünkü yüksek bütçesi olan bir yapım ve kanal yönetimi uzun süreli zararı kabul etmeyecektir.

Dizinin hem oyuncuları hem teknik ekibi ellerinden geleni yapıyor ve bu durum da sahnelerde kendini gösteriyor. Görsellik olarak zengin bir dizi haline gelen, hikayesi de ilgi çeken Kanunsuz Topraklar’da oyuncuların performansları da gayet başarılı.

İzleyici ilgisinin 15. yeni bölümde yükselmesi umudu var. Fakat bu umut gerçekleşmez ise Fox TV’nin dizi için ani bir final kararı almasından endişe ediliyor. 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 15. yeni bölüm bu nedenle de büyük önem taşıyor. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: