Ana sayfa Sosyal Medya Vahide Perçin’i özleyenlere müjde! Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ından sonra dönüyor!

Vahide Perçin’i özleyenlere müjde! Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ından sonra dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Vahide Perçin, rol aldığı her yapımda oynadığı karakterle ön plana çıkıyor. O’nu ekranda izlemek ayrı bir keyif izleyici için. Karşısında oynayan genç oyuncular için ise adeta bir ders niteliğinde her sahneleri. Bunu, Vahide Perçin ile kamera karşısına geçen pek çok isim de dile getirmekte.

Perçin, son olarak atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ekrana gelmişti. Adana’da çekilen dizinin yoğun temposu oyuncuyu hayli yordu. Kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı alan Vahide Perçin, 3. sezonun başlarında hikayede Hünkar’ın öldürülmesi ile birlikte diziden ayrılmış oldu.

Ancak aradan geçen onca zamana karşın hala Bir Zamanlar Çukurova’da ismi anılıyor ve izleyici onun gidişine bir türlü alışamamış durumda! Hünkar karakterine kattıklarıyla izleyici onu çok özledi. Vahide Perçin’in yeniden ekrana dönmesini bir süredir bekleyen hayranları için ise güzel haber yakın zamanda geldi!

Vahide Perçin’in yeni bir dizide rol alacağı kulislere düştü. Gelen bilgilere göre, yeni ve iddialı bir proje için ismi geçiyor oyuncunun.

Vahide Perçin'i özleyenlere müjde! Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ından sonra dönüyor! 52

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılışının üzerinden bir yıl gibi bir süre geçtikten sonra beklenen bu güzel haber, izleyicisi için de sevindirici bir gelişme. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Vahide Perçin, TIMS&B Productions ile bir anlaşma sağladı.

Usta oyuncu, şu sıralar rol alacağı dizinin senaryosunun tamamlanmasını bekliyor. Dizinin başrolünde oynayacağı da gelen kulis bilgileri arasında. Senaryosunu usta kalem Ayfer Tunç’un yazmakta olduğu ve tamamlanma aşamasına geçtiği de kaydediliyor.

Yönetmenliğini Emre Aybek’in yapacağı ifade edilen dizinin henüz kanalı net değil ancak atv’de yayınlanması bekleniyor. Vahide Perçin’in rol alacağı yapımla ilgili detaylar bunlar ancak usta oyuncunun yer alacağı bir projenin hayli iddialı olacağı da aşikar! Bu bilgiler neticesinde şimdi Vahide Perçin hayranları için meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş başlıyor. Henüz dizide yer alacak diğer oyuncularla ilgili bir bilgi yok. Ayrıntılar geldikçe biz de sizlerle paylaşacağız…