Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kanunsuz Topraklar’ için geri sayım başladı! Dizi oyuncuları da heyecanlı!..

‘Kanunsuz Topraklar’ için geri sayım başladı! Dizi oyuncuları da heyecanlı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi olan ‘Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan tanıtım filmleri izleyicide merakı iyice artırdı.

Çekimleri Zonguldak ve İstanbul’da gerçekleşen, ön hazırlığı 9 ay süren ‘Kanunsuz Topraklar’da, 1939 yılı Türkiye’si tüm gerçekçiliği ve görkemli prodüksiyonuyla gözler önüne serilecek. Başarılı oyuncu kadrosu, güçlü senaryosu ve izleyenleri zamanda yolculuğa çıkaran büyüleyici görüntüleriyle ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisinin ekrana damga vurması bekleniyor.

Fox TV ekranlarında 29 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizide güçlü ve zengin bir kadın olan ‘Gülfem’ karakterine hayat veren Esra Bilgiç, heyecanını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.  Oyuncu karakterinin fotoğraflarını paylaşarak, “Kanunsuz Topraklar 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV’de” yazdı.

Yayın günü ile tarihi netleşen ve aynı gün yayınlanacağı diğer kanallardaki iddialı dizilerle rekabeti merak konusu olan ‘Kanunsuz Topraklar’da adalet arayan maden işçisi ‘Davut’ karakterini ise Uğur Güneş canlandırıyor. Güneş, instagram hesabından dizinin afişini takipçileriyle paylaşarak ‘Geliyoruz’ yazdı.