Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın Esra Bilgiç’in kariyerinde büyük bir farkı var!

Kanunsuz Topraklar’ın Esra Bilgiç’in kariyerinde büyük bir farkı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya başlayan Kanunsuz Topraklar çok özel bir yapım olarak dikkatleri çekti. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un uzun süredir üzerinde titizlikle durduğu dizi için tüm ekip 4 aydır özverili bir çalışma sergiliyordu.

Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Gülfem karakterine hayat veren Esra Bilgiç ile Davut olarak izlediğimiz Uğur Güneş de etkili performansları ile göz doldurdu.

Esra Bilgiç, ilk bölümü tüm arkadaşları ile birlikte izledi ve çok da heyecanlıydı. Oyuncu, şu sözleri ile dikkat çekti: “İnanılmaz heyecanlıyız. Herkes heyecandan titriyor. 4 aylık bir çalışma ile hazırlandık ilk gün için. Umarım seyirciden o takdiri alacağız. Hiç kendimizi bu kadar bir işin içinde hissetmemiştik, tüm kadro için geçerli. Ben dönem işlerini çok seviyorum, hep bu işlerde oynayabilirim. Çünkü çok özgürüz.”

Kanunsuz Topraklar'ın Esra Bilgiç'in kariyerinde büyük bir farkı var! 7

Dizi için sıkı bir hazırlık süreci geçiren oyuncu, yönetmen Faruk Teber’in de çok yardımcı olduğuna değindi.

Oyuncu, yaptığı çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Birkaç roman okudum madencilerle ilgili. Türkiye tarihine baktım. Faruk Teber o döneme çalıştı. Saatteki tarihe kadar, duvar kağıdına kadar her şeyi çok iyi bildiği için bize öğrettiklerini aldık. Çok sıkı çalıştık, inanılmaz çalıştık. Her detaya, saçın kulak arkası olmasına, inci küpenin büyüklüğüne kadar çok çalıştık. Umarım her şey çok güzel olur.”