Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar yeni fragmanı mükemmel ama bir belirsizlik hala sürüyor!

Kanunsuz Topraklar yeni fragmanı mükemmel ama bir belirsizlik hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinde güçlü fragmanlar gelmeye devam ediyor. 3 ay önce başlayan çekimlerin ardından dizinin güçlü bir hikaye ve çekim kalitesi ile geldiğini fragmanlar anlatıyor.

Zonguldak’taki madenlerde yaşanan hikaye 1939 yılında başlıyor… Davut isimli bir maden işçisinin kendisini ölümü terk ettiği patronu ile olan hak mücadelesini anlatan dizi, milyonları etkileyecek kadar güçlü. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki başarılı performansından sonra Uğur Güneş, yeni dizinin erkek başrolü olarak çok iyi bir seçim olduğunu şimdiye kadar diziden yansıyan görüntülerle kanıtladı.

Bir Zamanlar Çukurova’da da otoriteye baş kaldıran bir karakterde izlediğimiz oyuncu yine benzer bir karakterde yerini alacak. Uğur Güneş’in etkileyici oyunculuğuna Esra Bilgiç’in de kadın başrol olarak yapacağı katkı, Kanunsuz Topraklar dizisini güzelleştirecek.

Kanunsuz Topraklar yeni fragmanı mükemmel ama bir belirsizlik hala sürüyor! 7

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin de çok iyi bir dizi çifti olacağını görebilirsiniz. Davut ile Gülfem karakterlerinin hikayede büyük bir aşk yaşayacağını da bilen izleyiciler heyecanla dizinin başlamasını bekliyor.

Ancak Kanunsuz Topraklar dizisi için izleyiciler yayın günü kararını beklerken, Fox TV hala bu konuda bir adım atmadı. Dizinin Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşması bekleniyor…

Kanunsuz Topraklar dizisinin fragmanları çok etkileyici olunca, izleyiciler de sabırsızlıkla ekrana gelmesini bekliyor. Diğer kanallarda diziler bir bir başlarken, Kanunsuz Topraklar’ın ne zaman ekranda olacağı konusunun hala açıklanmamış olması da rahatsızlık verici…

Ancak dizinin çekim kalitesine bakınca ekibin hem yoğun hem de zorlu bir süreç yaşadığını da görmek lazım. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz: