Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisiyle anlaşan Nesrin Cavadzade’nin ayrılık kararı herkesi şoke etti!

Üç Kuruş dizisiyle anlaşan Nesrin Cavadzade’nin ayrılık kararı herkesi şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisi Yasak Elma dizisinin setinde tanıştı. İkili kısa sürede sette başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürdü.

Yaz ayının başlarında Kalp Yarası dizisi için Antakya’ya giden Gökhan Alkan, fırsat buldukça sevgilisiyle buluşmaya gayret etti. Ancak atv dizisinin yoğun çekim programı ikilinin görüşmesini azalttı.

Nesrin Cavadzade’nin doğum gününde Gökhan Alkan’ın evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Çiftin hakkında evleneceklerine yönelik iddialar iyice arttı. Nesrin Cavadzade’de nişanlandıklarını kabul etti.

Ünlü oyuncu daha yeni Üç Kuruş isimli proje için anlaşma yaptı. Yeni sezonda yeni rotasını belirleyen ve iş yaşamını bir plana bağlayan ünlü oyuncu, özel hayatında ise sıkıntılar yaşıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre şiddetli bir kavga yapan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisi ayrılık kararı aldı.

Ünlü çiftin evlenmesi beklenirken, gelen bu ayrılık kararı tüm hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. İddialar doğru mu henüz bilinmiyor ama çift yeniden barışırsa da kimse şaşırmayacaktır.

Birbirlerine çok yakıştırılan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisinin milyonlarca hayranı bulunuyor.