Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş, yeni dizisinde Bir Zamanlar Çukurova günlerini yeniden hatırlatacak!

Uğur Güneş, yeni dizisinde Bir Zamanlar Çukurova günlerini yeniden hatırlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş hayranları, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra ünlü oyuncuyu yeni rolünde hiç de garipsemeyecek. Çünkü oyuncunun yeni rolü de bir önceki rolünden izler taşıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir dönem yapımıydı. Uğur Güneş de bu dizide Yılmaz karakterinde otoriteye karşı gelen, bunun bedelini de ağır şekilde ödeyen bir karaktere imza atmıştı. Ancak Yılmaz küllerinden doğmuş ve sonunda amaçlarına ulaşmıştı. Bir başkaldırı hikayesi olan Yılmaz’ın hayatı, birçok dizi hayranını da çok etkiledi.

Uğur Güneş, yine benzer bir rolle bu sefer Kanunsuz Topraklar isimli dizide yer alacak. Bu sefer oyuncuyu Davut karakterinde izleyeceksiniz. Bir Zamanlar Çukurova’yı da bilenler Davut ile Yılmaz karakterleri arasında benzerlikleri de hemen fark edecektir.

Uğur Güneş, yeni dizisinde Bir Zamanlar Çukurova günlerini yeniden hatırlatacak! 7

Başkaldırı, düzene isyan etmek temelli hikayeler için ünlü oyuncu artık kendisini kanıtlamış birisi. Kanunsuz Topraklar dizisinde bu sefer acımasız maden patronuna karşı dimdik duracak olan Davut karakterinin başı beladan hiç kurtulmayacak.

Benzer şeyleri dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova’da izlemişti. Yılmaz da hapse düşmüş, Çukurova’nın hakimi olan aile ile savaşmış ve hem kazanmış hem kayıplar yaşamıştı.

Her iki hikayede de aşk dokusu çok güçlü… Hilal Altınbilek ile partner olan Uğur Güneş, 3 sezonun ardından bu sefer yeni partneri ile ekran karşına çıkacak.

Esra Bilgiç’in Gülfem karakterinde yer alacağı dizide aşk yine zor ama herkesi etkileyecek şekilde geliyor… Kanunsuz Topraklar dizisi için henüz bir yayın günü açıklanmadı. Fox TV’den ikinci fragman geldi ve çok da etkileyiciydi.