Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Bahar’ı Başak Parlak, 2021’i fotoğraf albümüyle uğurladı!..

Kanunsuz Topraklar’ın Bahar’ı Başak Parlak, 2021’i fotoğraf albümüyle uğurladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel oyuncu Başak Parlak 2021 yılına, instagram hesabından yayınladığı fotoğraf albümü ile veda etti.

Fatih Harbiye dizisinde canlandırdığı ‘Rüya’ve Şevkat Yerimdar adlı yapımdaki ‘Esin’ karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu uzun süredir dizilerde yer almıyordu.

Şevkat Yerimdar dizisinden sonra dinlenmeye çekilen oyuncu, 4 yıllık suskunluğunu Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar dizisi için bozdu.

Kanunsuz Topraklar’da ‘Bahar’ karakterine hayat veren oyuncu ekranda görünür görünmez bir talihsizlik yaşadı ve koronavirüse yakalandı. Karantinada olan oyuncu hayranlarının yeni yılını instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Kanunsuz Topraklar'ın Bahar'ı Başak Parlak, 2021'i fotoğraf albümüyle uğurladı!.. 10

Paylaşımına, ‘2021’ veda albümü. Yeni yılda hayalleriniz gerçek olsun’ notunu düşen oyuncu birbirinden güzel pozlarını art arda sıraladı.

Kanunsuz Topraklar'ın Bahar'ı Başak Parlak, 2021'i fotoğraf albümüyle uğurladı!.. 11

Başak Parlak paylaşımında bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Bedir Özuslu ile birlikte olan fotoğraf karelerine de yer verdi.

Kanunsuz Topraklar'ın Bahar'ı Başak Parlak, 2021'i fotoğraf albümüyle uğurladı!.. 12

Oyuncunun hayranları da fotoğraflara pek çok yorum yaparak Başak Parlak’a mutlu yıllar dilediler. Ekranlara döner dönmez koronavirüse yakalanan oyuncu bu yorumlar sayesinde biraz da olsa moral buldu. Başak Parlak’ın paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Kanunsuz Topraklar'ın Bahar'ı Başak Parlak, 2021'i fotoğraf albümüyle uğurladı!.. 13