Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon finali büyük şaşkınlık yaşattı!

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon finali büyük şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde bir sezon daha sona erdi. İlk sezonunda önemli bir başarı elde eden, ikinci sezonunda daha da etkili bir çıkış yaparak Cuma akşamlarının birinciliğini eline alan Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kez daha milyonlarca izleyiciyi ekran başına topladı.

66.bölümü ile birlikte Cuma akşamı sezon finali yaparak, ikinci sezonunu da başarıyla tamamlayan dizide izleyicileri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Dizinin oyuncularının izleyicilere teşekkür içeren mesajı da sosyal medya ortamında yayınlandı.

Tüm dizi ekibi elde edilen büyük başarının gururunu yaşıyordu.

İkinci sezon finali ile sosyal medyada çok konuşulan, reytinglerde yine birincilikler elde eden dizinin sezon finalinde yaşananlar ile ilgili detaylar şöyle:

    ÖMER VE GÖRKEM’İN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

    Sezon finalinde; rahatsızlandığında Abdullah’a ulaşamayan Alev, onun verdiği sözleri tutmaması üzerine aldığı kararla Almanya’ya uçtu. Her fırsatta Doğa’ya çok değer verdiğini söyleyen Giray’ın gizemli bir kadına Doğa hakkında söyledikleri izleyenleri adeta ters köşeye yatırdı.

    Dizinin final sahnesinde nefesler tutuldu. Kıvılcım, Ömer ve Doğa ,Ünallar’a akşam yemeğe gittiğinde Nilay ve Görkem’in tartışması olayların fitilini ateşledi. Eteğindeki tüm taşları döken Nilay, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadığı ilişkiyi ifşa etti.

    Büyük sırrın ortaya çıkmasıyla sinir krizi geçiren aile üyeleri arasında yüksek gerilimli tartışmalar yaşandı. Tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen sahnede Görkem’in üst kattan düşmesi final sahnesine damga vurdu.

    İşte sezonun çok şaşırtan o final sahnesi;

    Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, 3.sezonuyla Show TV ekranında fırtınalar estirmeye devam edecek.