Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kara Para Aşk, ABD Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri oldu!

Kara Para Aşk, ABD Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk kez 2015 yılında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Kara Para Aşk dizisinin sona ermesinin üzerinden yıllar geçti ama etkisi sürüyor. Dünyada birçok ülkede yayınlanan Kara Para Aşk, ABD Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

Ay Yapım tarafından çekilen ve başrollerinde Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in yer aldığı Kara Para Aşk’ın senaryosu, Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılmıştı. Türkiye’de iki sezon olarak yayınlanan dizi çok beğenilerek izlemişti.

Kara Para Aşk dizisi ise Türkiye’de biten yolculuğunun ardından dünyanın farklı ülkelerine satıldı ve macerasına devam etti. Şu sıralar ise dijital platform Netflix’te yayınlanmasından sonra bir başka güzel gelişme ile gündeme geldi!

Kara Para Aşk, ABD Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri oldu! 2

Sona ermesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkisini hala sürdüren dizi, en son ABD Netflix’inde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Kara Para Aşk daha önce Almanya Netflix’inde en çok izlenen beş diziden biri olmuştu.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi nişanlısı öldürülen Ömer Komiser ile nişanlısının yanında cesedi bulunan adamın kızı olan Elif’in yollarının kesişmesini anlatıyordu. Hollywood’un ünlü oyuncusu Barbra Streisand da bu sayede Kara Para Aşk dizisini izlemiş ve övgü dolu bir paylaşım yapmıştı. Streisand Kara Para Aşk için “Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz” yorumunu yapmıştı.

Streisand’ın bu paylaşımının ardından Tuba Büyüküstün de paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bunun benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz. Teşekkür ederim.” notunu iletmişti…