Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!..

Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz Haziran ayında ekrana getirmeye başladığı Baht Oyunu dizisi geçtiğimiz Ekim ayında final yaptı ancak baş rol oyuncuları arasında filizlenen aşk ile hala adından söz ettiriyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin muhteşem uyumu sayesinde unutulmaz bir romantik komedi olarak ekrana gelen Baht Oyunu hep hatırlanacak diziler arasına girmeyi başardı.

Diziyi izleyicinin gözünde unutulmaz kılan bir özelliği daha var; Baht Oyunu’nda ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel ile ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz arasında filizlenen aşk.

Baht Oyunu’nun setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikilinin mutlu bir birlikteliği var. Hayranları ikiliyi birbirine o kadar çok yakıştırdı ki dizide sık sık bir arada görmeye alıştıkları çifti sürekli beraber görmek istiyor.

Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!.. 10

Cemre Baysel 5 Şubat’ta 23 yaşına bastı ve sosyal medyada Aytaç Şaşmaz’dan beklenen paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu instagram hesabından sevgilisiyle birlikte art arda sıraladığı pozlarıyla Cemre Baysel’in doğum gününü kutladı.

Paylaşımına, ‘İyi ki varsın! İyi ki gülüyorsun! iyi ki mutlusun! İyi ki doğdun! Doğum günün kutlu olsun!’ yazan Aytaç Şaşmaz sevgilisinin adını her zaman yaptığı gibi gözlerine etiketledi.

Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!.. 11

Ünlü oyuncunun romantik paylaşımı özellikle kadın hayranlarını mest etti.  Cemre Baysel de sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve ‘Sizi çok sevdiğimi söylemiş miydim?’ yorumunu yaptı.

Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!.. 12

İkilinin sosyal medyadaki bu flörtü onları özleyen hayranlarını mest etti. Öte yandan sevenleri çiftin yeni projelerini de merakla bekliyor.

İddialara göre Cemre Baysel, kendisine gelen dizi tekliflerinin senaryolarını okuyor. Genç oyuncunun içine çok sinen, iyi bir senaryoyla ekrana dönmeye hazırlandığı belirtiliyor.

Aytaç Şaşmaz kadın hayranlarının gönlünü yine fethetti!.. 13

Aytaç Şaşmaz ise  yönetmen Alper Çağlar’ın ‘İlk Göktürk’ isimli sinema filminin baş rolünde yer alacak.